Zdroj foto: IG @betina_goldtein, @iramshelton

Zdroj foto: IG @betina_goldtein, @iramshelton

Kovové akcenty a francouzská manikúra: Těchto 5 nail art trendů ovládne podzim

Barvy, které ovládnou letošní podzim v manikúře, už známe. S nehty se to má ale tak, že ne vždy nám obyčejné lakování stačí a někdy se zkrátka cítíme na něco víc zdobeného či neobvyklého. Přesně v takových momentech přemýšlíme nad hravým nail artem nebo výraznými nehtovými doplňky. A my už víme, jak vypadají ty největší trendy letošního podzimu! Jednotlivé tipy si uložte a při další návštěvě manikérky budete přesně vědět, jaký styl zvolit.

Kovové detaily

Kovové detaily v kombinaci s průhledným nebo tělovým lakem, to je to, co si podzim žádá! Zlaté nebo stříbrné kamínky, cvočky či řetízky jsou velmi trendy a jejich velkou výhodou je, že umí být decentní a výrazné zároveň. Kamínky a jiné drobné ozdoby zvládnete nalepit na nehet sami, stačí je pak jen zafixovat top coat lakem. Složitější a větší aplikace přenechejte manikérce.

TIP NA VIDEO: Jaká manikúra vládne roku 2023? Tohle jsou největší trendy!

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Čokoládové zdobení

Hnědé laky na nehty jsou žádané už od začátku roku 2023, a proto není překvapením, že tato ryze podzimní barva ovládá také zářijové trendy. Tentokrát však nečekejte monochromatické nátěry, ale jemný i hravý nail art. Zkuste odstíny čokolády zakomponovat do francouzské manikúry nebo si na béžovém podkladu vytvořte drobné tečky.

Pokračování 3 / 5

Barevná francouzská manikúra

Francouzská manikúra je nesmrtelná, nicméně její klasické provedení s bílou barvou se postupně vytrácí z dohledu a běloskvoucí odstín nahrazují jiné barvy. Je úplně jedno, jaké tóny zvolíte – žádané jsou všechny. Neobvykle působí různé odstíny zelené nebo oranžové, vedle ale nešlápnete ani s červenou či modrou. Navíc s trochou zručnosti zvládnete udělat tento nail art i doma.

Pokračování 4 / 5

Chrome nails

Mysleli jste si, že trendy jako pearl nails či mermaidcore odpluly společně s filmem Malá mořská víla? Opak je pravdou! Perleťové či chromované nehty se stále drží na pomyslné špici a i na podzim půjde o velmi žádaný typ manikúry. Hashtag #chromenails má jen na TikToku více než 1 miliardu zobrazení a další stále přibývají. Nenavádíme vás, abyste sledovali mikrotrendy za každou cenu, víme, jak umí být prchavé. Nicméně tento styl manikúry tady ještě nějakou dobu bude, a pokud mu dáte šanci, neprohloupíte.

Pokračování 5 / 5

Zlaté akcenty

Zlatá se na nehtech nosí i na podzim, nemusíte s ní čekat až na období Vánoc. Inspirujte se zlatou hodinkou babího léta, které je letos opět teplejší, než bychom očekávali. I přesto se ale může stát, že podzimní deště dorazí co nevidět a vy budete hledat drobnosti, které vám prozáří den. Vsaďte tedy na zlatý nail art – působí nejen decentně, ale také honosně. Navíc skvěle doplní minimalistické outfity i večerní toaletu v případě návštěvy Národního divadla.