Meghan Markle

Meghan Markle Zdroj: profimedia.cz

Vévodkyně Meghan je těhotná! Kdy se narodí další královský potomek?

Poslední měsíc se neustále spekulovalo o tom, jestli vévodkyně ze Sussexu není těhotná. Napovídala tomu především změna image i šatníku. Dnes vše potvrdil Kensingtonský palác. Kdy další královský potomek přijde na svět?

Její královská Výsost vévoda a vévodkyně ze Sussexu s radostí oznamují, že vévodkyně ze Sussexu očekává potomka na jaře 2019. Oba oceňují podporu ohledně těhotenství, které se jim dostává od lidí z celého světa již od jejich svatby, a jsou velmi potěšeni, že mohou tuto radostnou novinu sdílet s veřejností," tak dnes oficiálně oznámil Kensingtonský palác, že vévoda s vévodkyní čekají prvního potomka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the Spring of 2019. Their Royal Highnesses have appreciated all of the support they have received from people around the world since their wedding in May and are delighted to be able to share this happy news with the public. 📷PA

Příspěvek sdílený Kensington Palace (@kensingtonroyal),Říj 15, 2018 v 12:40 PDT

Podle všeho oznámili radostnou zprávu královně Alžbětě II. i celé královské rodině v pátek po svatbě princezny Eugenie. Právě tam Meghan dorazila ve volném kabátku, a ještě více tak rozvířila spekulace o jejím těhotenství.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Přesné stádium těhotenství zatím nebylo prozrazeno. Zatím je potvrzeno, že vévodkyně Meghan má za sebou kontrolu ve dvanáctém týdnu těhotenství a vše je v naprostém pořádku.

Vévoda i vévodkyně září štěstím. Meghan se cítí skvěle, a tak jim nic nebránilo v tom, aby odletěli na svou první společnou královskou cestu. Čtrnáctidenní cestu zahájili včera v Sydney. Budou pokračovat i do dalších australských měst, na Nový Zéland, do Tonga a skončí na Fidži.

Meghan a Harry přiletěli do Sydney!
Meghan a Harry přiletěli do Sydney! | Zdroj: profimedia.cz