Video placeholde

Osudy princezen: Mette-Marit Norská se nebála divokých večírků ani skupinového sexu

Kdyby někdo řekl dívce, která se živila jako servírka bez výučního listu, že bude jednou princeznou, asi by nevěřila. Mette-Marit, svobodná matka, v jejímž životě nechyběly drogy, divoké večírky, a dokonce ani skupinový sex, ale prožila příběh jako z pohádky. Vzal si ji norský princ, a tak dnes patří do královské rodiny!

Mette roznášela jako servírka pivo a na jedné technoparty se v roce 1999 potkala s norským princem Haakonem. Na první pohled se do ní zamiloval a neměl problém s tím, že byla svobodnou matkou s dvouletým synem. Odpustil jí i to, že natočila lesbický hudební klip a nebránila se alkoholu.

Život Mette je jako vystřižený z červené knihovny. Plavovlasá samoživitelka nijak netajila svou minulost, která byla skutečně velmi pestrá. Brala drogy a otec jejího syna ji pronásledoval s nožem v ruce. Není divu, že když si Mette začala románek s norským princem, vyvolalo to skandál.

Začali spolu žít na psí knížku a bylo jim jedno, co si o nich královský palác myslí. Haakon byl ochoten udělat pro neurozenou Mette cokoli, dokonce se i vzdát trůnu. Dvůr jí dával najevo, že mezi ně nepatří. Ovšem jak to v pohádkách bývá, nakonec si tahle novodobá Popelka všechny podmanila. Půvabná plavovláska se stala módní ikonou a po Dianě další královnou lidských srdcí.

Norská Popelka

Napravená průšvihářka to nakonec dokázala a v roce 2001 se konala svatba. S manželem mají dvě děti, princeznu Ingrid Alexandru a prince Sverre Magnuse. Z předchozího vztahu má Mette ještě syna Mariuse. Jejich manželstvím se prý občas přežene nějaký ten mrak a v médiích se vyrojí fámy, že Mette prince podvádí. Kdyby došlo k rozvodu, byl by to další skandál v královské rodině. Sestra prince se totiž před dvěma lety taky rozvedla.

V životě princezny Mette se ovšem objevují i osobní tragédie. Její nevlastní bratr se stal obětí norského vraha Brevika, v poslední době ji zase trápí nepříjemné závratě, kvůli kterým musí rušit oficiální aktivity. Co ještě norskou Popelku čeká?

Další příběhy princezen si přečtěte zde.