....

.... Zdroj: Profimedia

Datum svatby prince Harryho a Meghan se blíží: Přinese jim štěstí?

Už tuto sobotu, 19. května, se bude konat dlouho očekávaná svatba prince Harryho a jeho snoubenky Meghan Markle. Devatenáctý květen 2018 – co na výběr tohoto data říkají astrologové? Vybrali si snoubenci správně? Přinese jim štěstí, nebo i nějaké drama?

Výběr konkrétního dne je jednou z prvních věcí svatebního plánování. A přestože se říká, že květen a sobota nejsou pro sňatek vůbec ideální, Harry a Meghan se na tyhle pověry zvysoka vykašlali.

Všichni, kdo věří na astrologii a postavení hvězd, moc dobře vědí, že termín svatby může mít negativní vliv na manželský život. Stejně jako datum narození nebo třeba den nástupu do nového zaměstnání můžou zásadně přispět k tomu, jak se váš život bude dále vyvíjet. Vybrali si snoubenci dobře, nebo měli zvolit jiné datum?

Devatenáctý květen je ve znamení Býka. Je ovládán Venuší, planetou lásky, což jsou podle astrologů skvělé indicie, zejména pak pro jejich sexuální život. Býk je logický, poctivý, otevřený a dávající najevo svoje city. Je pro něj důležitá harmonie a klid, což dává Meghan a Harrymu naději, že jejich manželství bude postavené na pevném základě. O Býkovi je taky známo, že je laskavý, takže manželé budou jeden pro druhého dělat maximum po celý život.

Thank you so much for all of the wonderful comments following the release of Prince Harry and Ms. Meghan Markle's engagement photographs. The couple are so grateful for the warm and generous messages they have received during such a happy time in their lives. As a way to say thank you, they have decided to share this candid photograph from the day of their portrait sittings directly with all of you.

Příspěvek sdílený Kensington Palace (@kensingtonroyal),Pro 21, 2017 v 6:00 PST

Samozřejmě, Býk je taky velmi tvrdohlavý a náladový, takže podle astrologů se někdy Meghan i Harry ocitnou na opačných stranách spektra, přičemž každý si bude stát na svém. Ovšem i přes tyto rozdíly má podle astrologů manželství Harryho a Meghan slibnou budoucnost.

Astroložka Lisa Schaimová říká, že devatenáctého května bude Měsíc v Raku, což je pro manželství ideální. Rak je totiž obecně uklidňující znamení a Harry s Meghan budou po celou dobu svého vztahu dávat přednost rodině.

Retrográdní Saturn bude tento den v Kozorohu, což je podle astroložky také dobré. Spojení planet rovněž novomanželům dává příležitost projevovat dobrou karmu v celém jejich vztahu. Při téhle konstelaci mají lidé jedinečnou schopnost vést svůj život směrem k užitečnému cíli. Karmicky vzato jde o den velkého úspěchu. Devatenáctý květen je tedy naprosto ideální den pro sňatek a manželství Harryho a Meghan bude mít podle hvězd opravdu silný základ.