...

... Zdroj: profimedia.cz

Meghan Markle porušila další královské pravidlo! Jaké?

Budoucí členka královské rodiny porušila další pravidlo. Tentokrát šlápla vedle s účesem. Proč Meghanin drdol, který předvedla při návštěvě Belfastu, nesplnil královský protokol?

Meghan a princ Harry před svatbou společně cestují po Spojeném království. Před pár dny navštívili Severní Irsko. Víc než jejich program však zaujal svět Meghanin outfit a účes. Zelená pouzdrová sukně jí skvěle padla a také splňovala délku pod kolena. K sukni oblékla krémový svetřík z kolekce Victorie Beckham a o pár tónů tmavší kabátek, který se ihned po zveřejnění fotek vyprodal. Nechyběly ani lodičky na jehlovém podpatku, tentokrát z dílny Jimmy Choo. Model byl tentokrát zcela v pořádku. Ale nebyla by to Meghan, aby neukázala alespoň špetku rebelství.

Co přesně Meghan udělala?

Pokračování 2 / 4

Tentokrát porušila královský protokol svým účesem. Drdol samozřejmě není zakázaný, ale ten Meghanin byl až příliš ledabylý. A jelikož foukal vítr, "messy look" se stále stupňoval. Meghan by příště měla podobný účes zpevnit síťkou nebo kloboučkem.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Jak moc je to velký prohřešek? A jak to řeší vévodkyně Kate? Čtěte dál!

Pokračování 3 / 4

Ano, víme, pro nás to není žádný prohřešek ani skandál. Ale pro královskou rodinu jsou pravidla velmi důležitá. Také proto nosí vévodkyně Kate velmi často kloboučky, které ochrání její účes před větrem.

Ale naštěstí už nejsou 50. léta, kdy členky královské rodiny nesměly chodit na veřejnost bez klobouku, a odhalovat tak vlasy, a tak snad bude tento drobný prohřešek Meghan prominut.

Vévodkyně Kate protokol dodržuje, a proto nosí velmi často klobouček, který mimojiné ochrání účes před větrem.
Vévodkyně Kate protokol dodržuje, a proto nosí velmi často klobouček, který mimojiné ochrání účes před větrem. | Zdroj: profimedia.cz

A nebylo to zdaleka poprvé!

Pokračování 4 / 4

Není to poprvé, co Meghan porušila královský protokol. Jedním z prohřešků je i to, že je rozvedená. Královna Alžběta II. však už jejich sňatku požehnala, což znamená, že ani ona už nelpí na dodržování pravidel tolik jako dříve.

Pro Meghan to rozhodně není nic jednoduchého. Jako Američanka a ještě navíc herečka byla zvyklá nosit všechno, co chtěla. I když randila s princem Harrym, nebála se obléknout roztrhané džíny. Tomu je však konec. Od oznámení zásnub musela kompletně změnit celý svůj šatník. Džíny a svůdné šaty musela vyměnit za elegantní halenky, sukně a šaty sahající pod kolena a kabátky, na které si potrpí i její budoucí švagrová, vévodkyně Kate. Očekává se od ní také, že bude podporovat britské návrháře a značky, nikoliv americké.

Nám je její občasné porušení pravidel vlastně docela sympatické. Kate máme rády, ale Meghan přinesla do královské rodiny špetku rebélie, která nás baví!