Video placeholde

Ikonické svatby v České republice za posledních 30 let. Komu to nejvíc slušelo?

Svatby celebrit patří vždy k nejsledovanějším společenským událostem a málokomu se ji podaří před veřejností utajit. A pokud snad ano, poskytnou svým fanouškům často alespoň pár fotografií ze svého velkého dne prostřednictvím sociálních sítí. Víte, jaká byla nejsledovanější svatba loňského roku? Podívejte se s námi na nejsledovanější svatby v České republice za posledních 30 let!

Svatební událostí roku 2017 byla bezpochyby svatba Moniky a Andreje Babišových. O rok dříve obletěly svět svatební fotografie Terezy Maxové a realitního magnáta Buraka Oymena, domácí událostí byl určitě sňatek Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého a biatlonové královny Gábiny Soukalové s badmintonistou Petrem Koukalem.

Tyto sňatky má většina z nás ještě v paměti a nevěstiny šaty si pravděpodobně bez větších obtíží vybavíme. Jakmile ovšem zabrousíme o pár let zpět, už to pochopitelně nebude tak slavné, ačkoliv to byly fotografie, které plnily internet a stránky novin a časopisů. Kdy se vdávala Alena Šeredová? Jaké šaty zvolily Lucie Vondráčková, Veronika Žilková nebo Zlata Adamovská? A vzpomenete si například na to, jak vypadal na svatbě současný znovuzvolený prezident Miloš Zeman a jeho nastávající Ivana Bednaříková? Sledujte dvacet nejsledovanějších českých svateb za posledních třicet let!

Video placeholde

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!