..

.. Zdroj: iStock.com

Rozchod v 21. století: Jak to zvládnout na dálku se ctí, říká Honza Vojtko

Kdyby vám někdo před rokem řekl, že v naší zemi bude platit něco jako „zákaz vycházení“, asi by mu člověk těžko věřil. Lockdown nás dostává do řady nepředvídatelných situací. Třeba do takové, že se chcete s někým rozejít, ale on je aktuálně v jiné zemi. Jak ukončit vztah na dálku a se ctí? Vysvětlí párový terapeut a kouč Honza Vojtko.

Rozchod přes SMS nebo telefon pro vás nikdy nebyl alternativou, teď ale máte pocit, že vám nic jiného nezbývá. Ano, jsou situace, kdy to jinak nejde. I tak se to dá udělat slušně a se ctí. Jak? V úvodním videu odpoví párový terapeut, lektor a kouč Honza Vojtko.

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění tu Honza Vojtko pro vás má každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál

O současných vztazích je nový díl seriálu Terapie sdílením, který vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.