...

... Zdroj: iStock

Test osobnosti: Jaké zvíře vidíte? Poznejte skrze obrázek svou povahu!

Jeden jediný pohled na to, co vidíte na obrázku, záblesk poznání a řekne to o vás víc, než si myslíte. Existuje spousta nejrůznějších osobnostních testů, které se dají využít pro zábavu, ale i pro profesionální diagnózu. Jaká je vaše osobnost podle toho, jaké zvíře spatříte na následujícím obrázku jako první?

Tento typ osobnostního testu je založen na relační teorii, která říká, že na základě vztahu k různým obrazům, které jsou smíchány do jednoho, vyplynou na povrch naše povahové rysy. Podívejte se pečlivě na tenhle obrázek a první obraz zvířete, které uvidíte, je vaším klíčem k tomu, jakou povahu opravdu máte. Souhlasí to, nebo ani trochu?

Pokračování 2 / 10

Kůň

Koně obecně a zejména hřebci představují životní sílu, která dává životu vášeň. Kůň je také znakem někoho, kdo je schopen zachovat rovnováhu mezi realitou a instinktivní stránkou povahy. Pokud jste jako první viděli hřebce, pravděpodobně také ztělesňujete silnou sexuální energii a milujete vzrušení.

Pokračování 3 / 10

Slepice

Jestli jste jako první viděli slepici či kohouta, jste člověk, který je velkolepý v plné míře. Podobně jako tahle zvířata jste ztělesněním spolehlivosti a ctnosti. Jste zodpovědní, věrní v manželství i kdekoli jinde, odvážní, laskaví a důvěryhodní.

Pokračování 4 / 10

Rak

Lidé, kteří vidí raka, nedosáhnou téměř nikdy svých cílů přímo a rychle. Neustále uhýbají do stran, aby získali novou perspektivu. Potřebujete taky čas na to, abyste existovali izolovaně a přemýšleli o životě. Jedině tak budete vědět, kdy zasáhnout, nebo se stáhnout. Jste pravděpodobně plachý a vysoce citlivý člověk, který rád pomáhá jiným.

Pokračování 5 / 10

Kudlanka

Viděli jste jako první kudlanku nábožnou? Pak v sobě máte hluboce zakořeněnou potřebu klidu a míru. Nesnášíte chaos a hluk, ovšem dokážete se naladit na vnější svět, abyste se zase večer vrátili k vnitřní pravdě. Víte, jak využít svůj čas naplno a tak, aby to vyhovovalo vám. Jste také chytří a dostatečně přesvědčiví, abyste uměli udělat rychlá rozhodnutí.

Pokračování 6 / 10

Vlk

Vlci se ukazují v dobách, kdy si máme připomenout, že i když jsme civilizovaní tvorové, měli bychom občas naslouchat i vnitřním divokým impulzům z říše zvířat. Pokud jste spatřili jako první vlka, jste vysoce organizovaní a umíte nastavit hranici mezi harmonií a disciplínou. Máte schopnost důvěřovat, někdy až slepě, což vás může připoutat emotivně k ostatním. Jste také vysoce inteligentní a máte kolem sebe hodně přátel.

Pokračování 7 / 10

Pes

Pokud jste viděli jako prvního psa, pravděpodobně je to znamení, abyste si uvědomili, že jste laskavý, věrný a pravdivý člověk. Možná jste ještě nedávno zanedbávali svou rodinu a blízké, takže je načase si to opět připomenout. Máte obrovského ducha a umíte milovat celým svým srdcem. Je velmi těžké vás zlomit a dostat na dno. Zajímáte se také o druhé a vyzařuje z vás touha ochraňovat.

Pokračování 8 / 10

Orel

Kdo spatří jako první zvíře orla, potřebuje navázat opětovné spojení se svou vnitřní duchovní cestou. Musíte se naladit zpátky do nitra srdce, abyste mohli otevřít dveře a stoupat na vaší cestě k cíli. Orel je symbolem volnosti a svobody, která má ale pevné základy. Jste schopní vnitřního růstu díky vynalézavosti, zároveň jste ale pevně zakotveni v každodenní realitě.

Pokračování 9 / 10

Motýl

Vidíte motýla? Jste lidé, kteří mají dar přijímat změny a brát je jako možnost žít lépe a jinak. Umíte přijímat věci tak, jak přicházejí, a rychle se přesunete na jinou loď. Jste vysoce citliví a vaše vnitřní krása svítí jasně v každém okamžiku, aby přinesla radost každému, kdo se s vámi setká.

Pokračování 10 / 10

Holubice

Holubice je symbolem míru a lásky. Pokud jste jako první viděli právě ji, dobře si uvědomujete, že nejlepším způsobem, jak dosáhnout toho, co chcete, je někdy pouze to, že roztáhnete křídla a budete věřit, že vás vítr přivane zpět. Když najdete odvahu udělat první krok dopředu, vždy se vám všechno podaří. Patříte k nevinným lidem, kteří rádi obdarovávají a kteří přitahují ostatní. Pozor jen na to, aby vaši velkorysost ostatní nezneužili.