.

. Zdroj: Shutterstock.com

Test osobnosti: Co o vás vypovídá vaše oblíbené zvíře?

Rozhodnutí, která v životě učiníme, vypovídají mnoho o našem charakteru. To, co se ve vás ukrývá, ovšem může prozradit také zvíře, které je vašemu srdci nejbližší. Zadívejte se do obrázků a vyberte si zvíře, které byste chtěli přijmout za svého vnitřního patrona a ochránce. Co na vás tato volba prozradí?

Slon

Vaší nejsilnější vlastností je schopnost koncentrace a síla, s jakou dosahujete svých cílů. Jakmile si něco vezmete do hlavy, nezastavíte se, dokud to není hotové. Vše ostatní pak odsouváte stranou, dokud nesplníte to, co vás momentálně pálí.

K chybám druhých jste velkorysí. Nemáte problém odpustit, ale ve skutečnosti nikdy nezapomenete a jste ostražití. Rodina je pro vás velmi důležitá a rádi s ní trávíte svůj veškerý volný čas. I když máte své přátele rádi, na dovolenou vyrazíte raději se svými nejbližšími.

Slon
Slon | Zdroj: iStock.com

Pokračování 2 / 8

Tygr

Stejně jako tygr jste velmi sebevědomí. Co je vaše, je jen vaše a všichni ostatní by si to měli pořádně zapsat za uši. Jste silné osobnosti s vlastními názory, za kterými si stojíte. Myslíte si i děláte v podstatě co chcete, aniž byste brali ohled na to, co si o tom myslí ostatní. To je sice známka silné osobnosti, ale dejte si pozor, abyste snadno nesklouzli k sobeckosti a bezohlednosti.

Máte rádi společnost, i když si sami klidně vystačíte. Jste dříč, ale se stejnou energií se umíte také pobavit. Pokud se naučíte krotit svoji osobitost a občas naslouchat druhým, sklidíte obdiv a respekt širokého okolí.

Tygr
Tygr | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 8

Želva

Vaši vytrvalost by vám mohl každý závidět. Nezáleží na tom, jaká vás čeká výzva nebo jaká překážka se vám postaví do cesty, nic vás nezastaví. Všechny situace, které jste od útlého dětství museli vyřešit, si moc dobře pamatujete. Víte, že vás posílily a že jen díky nim jste takoví, jací jste, čili rozumnější, silnější a zkušenější.

I v dospělosti pak často vyhledáváte výzvy a náročné úkoly, díky kterým se posouváte dál. Neúspěch vás nezlomí. Také proto jste v profesním životě zpravidla velmi úspěšní a uznávaní.

Želva
Želva | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 8

Gorila

Vyzařujete kolem sebe auru bezpečí a důvěry. Rodina, přátelé nebo dokonce i ti, kteří vás vidí úplně poprvé – na všechny působíte velmi příjemně a rádi s vámi tráví čas. Ostatně ani pro vás neexistuje nic důležitějšího než vědomí, že všichni členové vaší rodiny jsou šťastní a spokojení.

Jste ochotní, obětaví a přátelští, což bohužel znamená, že vás občas má někdo tendenci využít. Pokud na to přijdete, probudí se ve vás ovšem vztek, který by nikdo nečekal. Jakmile vás někdo opravdu zradí, neodpouštíte. Doslova ho vymažete ze svého života. Jinak jste ale přesně to rameno, na kterém se každý touží vyplakat.

Gorila
Gorila | Zdroj: iStock.com

Pokračování 5 / 8

Vlk

Vaše nadšení pro život je až obdivuhodné. Jste ozdobou každé společnosti a člověkem, kterého touží mít každý v týmu. Nejenže se umíte bavit, ale také vyhledáváte dobrodružství. Jste zkrátka neustále v pohybu, lační po nových zážitcích a lidech, se kterými je můžete podniknout.

Navzdory zdánlivě lehkovážné povaze ale cítíte silné rodinné vazby. Vůči svým nejbližším máte velmi ochranitelské sklony a nedáte na ně dopustit. Většinu svého života se snažíte, aby se měli minimálně tak dobře jako vy. Razíte heslo, že život bez radostí je doslova zbytečný.

Vlk
Vlk | Zdroj: iStock.com

Pokračování 6 / 8

Panda

Stejně jako pandy jste i vy velmi velcí individualisté. Co na tom, že ostatní medvědi se cpou masem? Vy si dáte bambus a jste spokojení. Bez problémů se přizpůsobujete tomu, co vám život přinese, a příliš nedáte na rady vašeho okolí. Jste si jistí, že sami moc dobře víte, co je pro vás to nejlepší.

I když nemáte problém vystačit si sami se sebou, a to klidně i na dovolené, společností dobrých přátel rozhodně nepohrdnete. Co pak milujete nejvíc, je spojení dobré společnosti a dobrého jídla. Jste hotoví požitkáři a máte vytříbený jazýček.

Panda
Panda | Zdroj: iStock.com

Pokračování 7 / 8

Nosorožec

Na co se můžete vždy spolehnout? Na svoji sílu. Strategie není zrovna váš šálek čaje, a proto taktika, kterou zastáváte, je: nejdřív jednej, potom mysli. Což, jak sami víte, není lidmi kolem vás vždy zrovna nejlépe pochopeno.

Váš životní partner musí být někdo, kdo je schopen milovat a ochoten bránit vaši vznětlivou, avšak ve skutečnosti velmi vřelou povahu. Jste rození dobráci, takže v lidech hledáte jen to nejlepší. Kvůli tomu se bohužel občas nepříjemně spálíte, což vám ale stejně nevezme vaši nezměrnou důvěru v lidstvo.

Nosorožec
Nosorožec | Zdroj: iStock.com

Pokračování 8 / 8

Velryba

Lidé kolem vás na vás suverénně nejvíce oceňují inteligenci a vědomosti. Jste v podstatě chodící encyklopedie. O všem jste něco četli a na všechno znáte správnou odpověď. Vaše znalosti jsou vskutku obdivuhodné.

Zbožňujete svoji rodinu, speciálně pak její nejmladší členy. S dětmi to báječně umíte a ony zbožňují vaši bezbřehou fantazii. Na lidi, kteří vás neznají, můžete možná působit chladně a odtažitě, dokud neodkryjí, že si v podstatě jen žijete ve svém světě vlastních myšlenek.

.
. | Zdroj: iStock.com