Street food, svařák i zážitková večeře: 6 cool podniků, které musíte navštívit

3 min čtení

3 min čtení

Čeká vás předvánoční posezení s přáteli nebo rande, ale zároveň se vám nechce jít na tradiční večeři do restaurace? Máme pro vás tipy na šest zábavných bister a foodie spotů, kde se nebojí dělat věci jinak – zábavně a chuťově naprosto dokonale.

Spectre

Maličké bistro v centru Prahy označuje jeho majitel, šéfkuchař Christian Chu, za gastronomickou laboratoř, kde se propojují chutě z jeho milovaného Japonska a vietnamské domoviny. Tří-, pěti- nebo sedmichodové menu, které je založené na netradiční kombinaci surovin a ryzí asijské autenticitě, si zde vychutnáte v klasické japonské formě, kdy vidíte kuchaři celou dobu pod ruce a můžete s ním jednotlivé části přípravy pokrmů probrat. Bistro Spectre je otevřené od úterý do soboty. Kapacita je pro zachování správné atmosféry omezená, tak rozhodně nezapomeňte na rezervaci.

TIP NA VIDEO: Výživový specialista Petr Havlíček radí, jak má vypadat správný jídelníček

Loading

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>