Ryby

Ryby Zdroj: iStock

Horoskop: Proč v noci špatně spíte? Koho trápí peníze, křivda nebo strach o blízké?

Jsou noci, kdy vám dotěrné myšlenky prostě nedají spát. Každého ale trápí něco jiného. Někdo se strachuje o blízké, jiný stále přepočítává finance, dalšího zase trápí staré křivdy. A pokud věříte, že doba narození má vliv na vaši osobnost, pak vás určitě bude zajímat, co podle astroložky Ruby Mirandové trápí zrovna vaše znamení.  

Beran

Berani nemohou spát, protože velmi často přemýšlejí o tom, jestli o nich náhodou někdo nesmýšlel špatně. Vysmál se jim někdo? Kritizoval je? Nebral je dost vážně? Beran nebude spát, protože se bude pořád hrabat v tom, co si o něm myslí druzí.

Pokračování 2 / 12

Býk

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Býci nespí, protože pořád přemýšlejí o detailech. Pořád a dokola v hlavě řeší to, co se jim ten den přihodilo. Nespavost je tedy způsobená množstvím myšlenek, které se nikam neubírají.

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci obvykle dobře spí, pokud mají potíž usnout, tak proto, že je čeká nějaké důležité rozhodnutí, kterého se bojí. Jakmile Blíženci stojí před něčím, co musí bezpodmínečně rozhodnout, jsou doslova tou myšlenkou paralyzováni, takže nemohou usnout.

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci mají velké plány a hodně přemýšlejí o budoucnosti, což způsobuje nespavost a stresující nedostatek odpočinku. Jsou zničení ze stresu, a i když si jdou včas lehnout, stejně neusnou, a když zaberou, nikdy není spánek ozdravný.

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi obvykle nemají problém s usínáním. Zvláště pokud vedle sebe mají milovanou osobu. Pokud má ale špatnou postel, moc dobře nespí. Když mají Lvi pocit, že všechno nejde podle jejich představ a že jim lidé neprojevují dostatek pozornosti, mohou mít problém s nespavostí.

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny jako perfekcionistky neustále přemýšlejí o tom, co udělaly správně nebo špatně. Jsou zvyklé moc nespat a postačí jim třeba pět hodin spánku, aby byly čilé. Mají-li problém se spánkem, pak mají problém zřejmě s financemi, které jim dělají vrásky.

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy nespí, protože bývají často naplněny úzkostí a pocitem viny. Nesou si s sebou velmi často pocit, že udělaly něco špatně, proto mají problém se spánkem. Celou noc řeší a samy sebe trestají. Nespavost pak považují za zasloužený trest.

Pokračování 8 / 12

Štír

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Pokud Štíři nemohou spát, je to proto, že přemýšlejí o pomstě nebo zkáze někoho, kdo jim ublížil. Ať už je to ale cokoli, co Štírovi znemožňuje spát, je téměř jisté, že jeho problém náležitě napraví druhý den.

Pokračování 9 / 12

Střelec

Peníze, peníze a zase peníze. To řeší Střelci pořád a kvůli tomu nemůžou spát. Nedostatek financí si berou až moc k srdci. Proto mívají nemocný žaludek a dost často žaludeční vředy. Jakmile se jejich finanční situace upraví, spí jak miminka.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi spí dobře tehdy, když mají ve všem pořádek, a to i v bytě. Jakmile je kolem nich nepořádek nebo jsou věci kolem nich rozptýlené, neuspořádané nebo nepředvídatelné, z Kozoroha se stává pytel nervů, což vede k nespavosti.

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři nemůžou spát tehdy, když vědí, že udělali něco špatného a nemorálního. To potom přemýšlejí, jak to změnit a jak opět zharmonizovat vlastní karmu. Nejvíc se totiž bojí toho, že jim to jednou osud vrátí.

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby
Ryby | Zdroj: iStock

Ryby nespí, protože myslí pořád na nějaké zážitky či situace, které zažily. Jsou pro ně tak důležité, že jim brání usnout. Ryby také často přemýšlejí o rodině a o tom, jak udělat své blízké šťastnými. Budou tak dlouho na to myslet, dokud nebude čas na snídani.