...

... Zdroj: iStock.com

Co vidíte na obrázku jako první? Vaše odpověď odhalí, jak vás vidí ostatní!

Spousta lidí tvrdí, že se nestarají o to, co si o nich ostatní myslí, ale co si budeme nalhávat. Tam někde uvnitř sebe si nevědomě názor druhých připouštíme. I proto jednáme velmi často tak, abychom udělali na druhé pozitivní první dojem. Nebo to tak není?

Nebylo by hezké, kdybyste mohli nahlédnout do něčí mysli a naprosto přesně se dozvědět, co si o vás skutečně myslí? Tento obrázkový test vám pomůže, abyste dostali aspoň částečně odpověď na svou otázku. Stačí se podívat na obrázek a první věc, kterou spatříte, prozradí, co si o vás lidé kolem vás mohou myslet. Jste připraveni? Když se podíváte na tento obrázek, vidíte tělo ženy, nebo tvář muže?

...
... | Zdroj: BPŽ/archiv

Pokud jste viděli tělo ženy…

Pak to znamená, že patříte k velkorysým osobám. Lidé kolem vás obdivují váš pozitivní pohled na život. Když jste ve skupině, vaše efektivita mluví sama za sebe a jste považováni za vysoce motivovaného jednotlivce. Vždy máte pevný cíl a jdete za ním.

Jste také známí svými empatickými schopnostmi. Snažíte se zachytit jemné signály ve svém okolí a dokážete rozklíčovat emoce druhých i díky tomu, jak hovoří jejich tělo. Jste citliví a vždy si dáváte pozor na to, abyste nikomu neublížili svými slovy.

Protože vás však okolní energie snadno ovlivňuje, jste velmi selektivní, pokud jde o lidi, které máte vedle sebe. Pokud vám někdo nevyhovuje, nebudete s ním. Jste v rovnováze s vlastním emočním stavem a dokážete snadno nastavit zdravé hranice, pokud jde o ostatní lidi.

Pokud jste viděli tvář muže…

Jste schopni udržet své emoce pod pokličkou a vaše pocity jen tak někdo neprokoukne. Když se na vás druzí dívají, nedokážou odhadnout, zda vás něco trápí, či nikoli. Ve skupině patříte obvykle k vůdcům a máte spoustu nakažlivé energie.

Při rozhodování jste velmi analytičtí a pevní. Stojíte si za svým, i když se to ostatním nelíbí. Nikdy slepě nenásledujete dav. Jste zvědaví a přímočaří a lidé jsou rádi ve vaší blízkosti, protože z vás vyzařuje pozitivní aura.

Lidí kolem sebe si velmi vážíte a dáváte jim to najevo. Někdy však cítíte, že i vy byste měli být ujišťováni, že jste také milováni, nejen obdivováni.