.

. Zdroj: iStock.com

Horoskop 2020: Co čeká jednotlivá znamení podle Martiny Boháčové?

Těšíte se na nový rok a jste zvědaví, co vás čeká? Budou vám hvězdy přát v oblasti vztahů, zdraví nebo v zaměstnání? Kdo se může směle vrhnout do nových plánů a koho čekají překážky? Horoskop pro každé znamení připravila Martina Boháčová. Najděte si to své a zjistěte, co čeká právě vás!

Beran

V první polovině nadcházejícího roku mají Berani velkou šanci, že potkají člověka, který bude hrát v jejich životě významnou roli. Více najdete v následujícím článku:

Býk

Pokud bude Býkv roce 2020 spokojen v jedné klíčové oblasti, bude se mu dařit i v těch dalších. Na co se tedy zaměřit? Dozvíte se zde:

Blíženci

Rok 2020 bude pro Blížence skvělou příležitostí v oblasti vztahů a přitažlivosti. Jak z toho vytěžit co nejvíce? Podívejte se na následující text:

Rak

Pro Raky jsou důležité vztahy s rodinou i přáteli. Co přinese rok 2020 v této oblasti a co v práci? A na jakou část těla by si Raci měli v nadcházejícím roce dávat zvláštní pozor? Dozvíte se zde:

Lev

Rok 2020 přinese Lvům konečně to, po čem velmi touží, a sice obdiv ostatních. Co pro to musí Lvi udělat? To poradí Martina Boháčová v následujícím textu:

Panna

Panny čeká velmi kreativní rok. V jakých oblastech? A kde se jim bude nejlépe dobíjet energie? Čtěte zde:

Váhy

Pro Váhy se nadcházející rok rýsuje především ve znamení vztahů. Máte se připravit na změny k lepšímu, nebo naopak? A co zdraví? A kariéra? To vše se dozvíte zde:

Štír

Štírům přeje nadcházející rok hlavně v oblasti vzdělání, myšlení a učení se novým věcem. Čekají vás zkoušky nebo nová práce? Pak se máte na co těšit. Co se uděje ve vztazích a na co si dát pozor v oblasti zdraví? To už se dozvíte v tomto textu:

Střelec

Minulý rok hvězdy Střelcům přály a na pozitivní vlně se povezou dál. Kde se to projeví nejvíce, ve financích, ve vztazích, v práci? Martina Boháčová to ví:

Kozoroh

Pokud se Kozorozi vyrovnají s jednou konkrétní věcí, čeká je rozmach a úspěch. Jaká je to věc? Čtěte v tomto článku:

Vodnář

Vodnáři paří k optimistickým znamením, a tak se pravděpodobně nadcházejícího roku nebojí. A ani nemají proč, žádné zásadní zvraty a veletoče jim hvězdy nepředpovídají. Jak na tom budou se zdravím a jak finančně? Čtěte zde:

Ryby

Ryby se mohou těšit, že je konečně přestane ovlivňovat Černá Luna. Co to znamená pro jejich vztahy, práci a zdraví? To vše se dozvíte od Martiny Boháčové zde:

TIP NA VIDEO: Podívejte se na horoskop zdraví pro rok 2020.

Video placeholde

Zajímá vás, jak je na tom vaše znamení a láska obecně? S kým vám to bude klapat a s kým ne?