...

... Zdroj: iStock.com

Co na sobě nejvíc nesnášíte podle znamení? Blíženci nerozhodnost, Ryby naivitu

Jsou věci, se kterými bychom se nesvěřili ani nejlepšímu příteli. Každý máme svou třináctou komnatu a věci, o nichž neradi mluvíme. Každý z nás má dobré a horší povahové vlastnosti. Co na sobě nejvíc nenávidíme podle zvěrokruhu? Tyhle věci na sobě opravdu nesnášíme!

Beran

Berani na sobě ze všeho nejvíc nesnášejí svou impulzivitu. Vždycky skončí se špatným rozhodnutím kvůli tomu, že reagují až moc rychle. Pošlou třeba nevhodnou sms zprávu nebo vypijí další skleničku tequilly, i když dobře vědí, že jim to neudělá dobře. A ráno pak litují.

Beran
Beran | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci na sobě nenávidí to, že se nedokážou oprostit od něčeho, co je trápí. Neustále ulpívají na minulosti a chybí jim nadhled. Těžko zapomínají na to, co se stalo, přitom si moc přejí, aby už přestali přemýšlet o včerejšku a pokračovali do budoucnosti.

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci nedokážou dělat jednoduchá rozhodnutí. Lidé si o vás myslí, že jste nestálí ve svých názorech, protože je dokážete změnit z minuty na minutu. Chcete udělat správnou věc, nechcete litovat své volby, takže raději neustále názory měníte. A to vás na sobě samých štve nejvíce.

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci na sobě ze všeho nejvíc nesnášejí svou přecitlivělost. Moc jim záleží na spoustě věcí a moc se všeho taky bojí. Pláčete a děsíte se toho, co by se mohlo stát. Přitom nic není tak hrozné, jak se zdá. Ovšem slzy vás dělají zranitelnými.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 12

Lev

Lvi, moc dobře víte, že ostatní na vás nesnášejí, když se je snažíte ovládat. Přitom vy sami to taky nesnášíte! Nechcete se chovat jako boss hned na začátku, raději byste to všechno udělali napoprvé a bez známky arogance. Jste ale přirození vůdci, takže je pro vás těžké vzdát se toho pocitu, že můžete druhé ovládat.

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny na sobě nesnášejí, že chtějí mít neustále všechno pod kontrolou. Váš život by byl mnohem snazší, když byste dovolily ostatním, aby vám občas pomohli. Vy ale trváte na nezávislosti a na tom, abyste všechno dělaly tak, jak chcete vy.

Panna
Panna | Zdroj: iStock

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy nenávidí svou „milostivost“ a rozhazovačnost. Když vidí něco, co se jim líbí a co by chtěly, rozhodnou se to pořídit. Mrháte spoustou peněz na věci, které ve skutečnosti vůbec nepotřebujete. Je pro vás velmi těžké uhlídat vaši peněženku.

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři nesnášejí svou vlastní žárlivost. A to nejen k lidem, s nimiž žijí, ale ke všem, kteří jsou v jejich blízkosti. Žárlíte, když je váš přítel úspěšnější než vy, žárlíte na kolegy, kteří měli lepší nápad. Žárlíte prostě na všechno a na každého.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci na sobě nesnášejí netrpělivost. Jsou tak moc netrpěliví, že spěchají až moc a udělají půl práce nebo méně kvalitně. A díky své netrpělivosti taky mohou chybovat a vybrat si nesprávnou možnost, například při výběru zaměstnání nebo partnera.

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi nesnášejí, že je dokáže cokoli velmi rychle naštvat. Mají nízkou toleranci k lidem. Nechtějí být obtěžovaní, nechtějí se ničím moc zabývat. Nejraději by byli sami.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři nenávidí svou unáhlenost, zejména pokud jde o osoby. Vždycky se nakonec zbaví lidí, kteří je milují. Dokážete zničit přátelství a sabotovat vztahy, a vlastně ani nevíte, proč to děláte.

Vodnář
Vodnář | Zdroj: iStock

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby na sobě nesnášejí svou velkorysost, pokud jde o odpuštění. Vidí na lidech jen to nejlepší, což znamená, že přijmou jakoukoli omluvu, kterou od nich obdrží – a odpustí. Proto Ryby často udržují toxické vztahy s lidmi, kteří si jejich přátelství nezaslouží.

.
. | Zdroj: iStock