...

... Zdroj: archiv

...
...
...
...
...
13
Fotogalerie

Proč se vám nic nechce a chybí vám motivace? Prozradí to vaše znamení

Každý máme v životě chvíle, kdy se nám do ničeho nechce. Kdy prostě chybí motivace. Jaké nejčastější důvody to jsou, které nás demotivují? Odpověď zkuste najít podle znamení zvěrokruhu. Možná budete příště vědět, jak na to, abyste znova načerpali energii a pozitivní motivaci.

Beran

Berany nejvíc demotivuje nedostatek výzev. Berani milují výzvy, konkurenci, a pokud tohle nemají, necítí se dobře a ztrácejí motivaci. Jakmile nemají výzvu, domnívají se, že nestojí za to, aby na úkolu pracovali.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci se vždy snaží identifikovat svoje cíle co nejpřesněji. Vám se daří v bezpečném a promyšleném prostředí, které dává smysl. Jedině pak vytvoříte dobrý plán. Bez toho se cítíte naprosto ztracení. Nemít jasně daná pravidla, to vás skutečně velmi demotivuje.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 3 / 12

Blíženci

To, co Blížence nejvíc demotivuje, je fakt, že nevědí, jak dál. Mohou být velmi neklidní, a když nemají plán, začnou ztrácet elán. Blíženci sice mají spoustu nápadů a plánů do budoucna, ale když přijde na to, aby plán uvedli do praxe, nevědí, kde a jak začít. Nemáte-li nějaký podpůrný systém, jak najít správný směr, ztratíte motivaci.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 4 / 12

Rak

Ve všem, co Raci dělají, se snaží najít co nejvíc uklidňující a příjemné atmosféry pro sebe sama. To je taky to nejlepší, co dělají. Raci dávají rozhodně přednost tiché a rodinné pohodě. Jedna věc je ale může zbavit motivace – pocit, že jsou „přemnoženi“ příliš mnoha lidmi nebo faktory naráz. Když vás bude bombardovat hodně věcí najednou, ztratíte motivaci a budete se snažit oprostit od všech. šíleností.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 5 / 12

Lev

To, co nejvíc demotivuje Lvy, je osamělost. Přesněji – izolovanost. Lvi jsou vůdci, organizátoři, kteří potřebují kolem sebe lidi, aby je povzbuzovali k tomu, aby byli lepší, než jsou. Když jsou ukrytí před světem, který by je inspiroval k tomu, aby dělali to nejlepší, mají pak pocit, že jsou k ničemu, a to je demotivuje.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 6 / 12

Panna

Někteří lidé se domnívají, že touha po perfekcionismu vede ke ztrátě motivace, ale pro Panny to neplatí. Ty ztrácejí motivaci právě tehdy, když není vše perfektní. Jsou detailisté a schopnost „laserového vidění“ je jednou z nejlepších vlastností, díky které odvádějí kvalitní práci. Demotivuje je lítost, to pak podléhají depresi.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy ztrácejí motivaci ve chvíli, kdy začnou až moc přemýšlet o tom, co zbývá udělat. Nejvíc je ale demotivuje strach z neznáma. Pokud nevědí, co je čeká, začnou být nervózní.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři jsou jedním z nejmotivovanějších znamení zvěrokruhu. Když se do něčeho pustí, nepustí to, dokud nedosáhnout toho, co chtěli udělat. Jediná věc, která je může demotivovat, je to, když nevědí, co dál. Ve svých cílech můžou být Štíři tak trochu obsedantní, a někdy až moc urputní, ale nenávidí, když se je ostatní snaží odklonit od kurzu nebo se snaží přiživit na jejich úspěchu.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 9 / 12

Střelec

To, co demotivuje nejvíc Střelce, je nedostatek autonomie. Nevadí jim komunikovat s lidmi, kteří jim mohou pomoci přiblížit se jejich cílům, ale musí mít možnost zůstat sami sebou. Když dělají všechno naplno a nedostane se jim uznání, ztrácejí motivaci.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

I Kozorozi jsou jedno z nejmotivovanějších znamení zvěrokruhu. A dokážou být pro druhé velmi inspirativní. Co je demotivuje, je vyhoření. Tomu mohou velmi snadno podlehnout, protože jsou obvykle velcí workoholici. Jakmile to ale přeženou, vyhoří a ztratí veškerou kreativitu a motivaci. Je nutné dělat přestávky a relaxovat.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři se vždy snaží dávat smysl a důležitost tomu, co v životě dělají. Když vědí, na čem pracují, mají pocit, že dělají pro svět a celý vesmír to nejlepší. To je taky to, co je drží nejvíc motivované. Demotivuje je konflikt hodnot. Chcete pomáhat a dělat vše pro lidi, ale den má jen 24 hodin. Jakmile máte pocit, že vám nestačí energie ani čas, ztrácíte motivaci.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 12 / 12

Ryby

To, co Ryby demotivuje nejvíc, je stanovení špatných cílů. Ryby mají trochu problém nastavit hranice a oddělit to dobré a špatné, co jim lidé říkají. I když nemusí vždycky vědět, co od života chtějí, moc dobře vědí, co nechtějí. Pokud jim lidé vnucují svoje názory, rychle to sníží jejich motivaci.

...
... | Zdroj: archiv