Podfukářky

Podfukářky Zdroj: © Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Červnové filmové premiéry: Vrací se Muži v černém i X-Meni!

Co nám v červnu nabídnou filmová plátna? Vybrali jsme pro vás šestici filmů, ze kterých si rozhodně vyberete, když budete chtít jít do kina se svým protějškem i s dětmi. 

Film: X-Men: Dark Phoenix

Premiéra: 6. června

Žánr: Akční sci-fi

Režie: Simon Kinberg

Marvel nám servíruje jednu bombu za druhou. V červnu se po třech letech vrací na filmová plátna oblíbení X-Meni. Tentokrát bude hlavní postavou Jean Grey v podání Sophie Turner, která je zasažena neznámou kosmickou silou a proměněna v extrémně silného mutanta. Jean s podporou dalších X-Menů zápasí s nově nabitou silou i s vlastními vnitřními démony. Jenže nad sebou začne ztrácet kontrolu. Její myšlení totiž ovlivňuje tajemná žena v podání Jessiky Chastain, která ji pobízí k nebezpečným využitím její ničivé síly. Grey se promění v Dark Pheonix a stává se hrozbou nejen pro své (teď už bývalé) přátele, ale i pro celou planetu.

X-Men:
X-Men: | Zdroj: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation

Film: Psí poslání 2

Premiéra: 6. června

Žánr: Rodinný

Režie: Gail Mancuso

Pokračování neskutečně dojemného příběhu oddaného psa Baileyho je tu! Své poslání najít svého milovaného páníčka Ethana splnil a teď ho čeká další. Dcera Ethanovy manželky Hannah se totiž i se svou dcerou CJ odstěhuje daleko od nich, a tak se Bailey stane v několika psích životech CJiným nejlepším přítelem i ochráncem. Pokud jste si u jedničky pobrečeli, vezměte si s sebou do kina zásobu kapesníčků i tentokrát.

Psí poslání 2
Psí poslání 2 | Zdroj: © Universal Pictures

Film: Muži v černém: Globální hrozba

Premiéra: 13. června

Žánr: Sci-fi komedie

Režie: F. Gary Gray

Ženy i muži z organizace Muži v černém vždycky zvládli ochránit celý svět před jakýmkoliv padouchem. Jenže teď je čeká nejtěžší záchranná mise ze všech. Musí se postavit dvojímu agentovi, který je ze stejné organizace jako oni. V nabitém akčňáku se můžete těšit na Liama Neesona, Chrise Hemswortha, Tessu Thompson nebo Emmu Thompson.

Muži v černém:
Muži v černém: | Zdroj: © Sony Pictures

Film: Rodiče na tahu

Premiéra: 13. června

Žánr: Komedie

Režie: Fred Wolf

Frank a Nancy v podání Aleca Baldwina a Salmy Hayek mají slušný majetek a právě poslali dceru na vytouženou univerzitu. Jenže se ze dne na den ocitnou na mizině a vědí, že svou dceru na studiích chtějí udržet, ať to stojí cokoliv. Rozhodnou se tedy pronajmout dům svého souseda, na který mají dohlížet po dobu jeho nepřítomnosti. Jenže nový nájemník je sexuální delikvent a Frank s Nancy se rozhodnou tento i jiné problémy řešit po svém. Vrší tak jeden bláznivý nápad na druhý, až se jim všechno začne vymykat kontrole.

Rodiče na tahu
Rodiče na tahu | Zdroj: © Aviron Pictures

Film: Podfukářky

Premiéra: 20. června

Žánr: Komedie

Režie: Chris Addison

Okouzlující Josephine v podání Anne Hathaway si je vědoma svého šarmu, prostřednictvím kterého využívá bohaté a mocné muže. Po setkání s neohrabanou Penny (Rebel Wilson) se rozhodne, že ji zasvětí do tajů svádění a okrádání mužů. Přestože to vůbec nečeká, žákyně brzy předčí svou učitelku a z těchto dvou naprosto odlišných žen se stanou konkurentky v boji o přízeň těch největších boháčů.

Podfukářky
Podfukářky | Zdroj: © Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Film: Annabelle 3

Premiéra: 27. června

Žánr: Horor

Režie: Gary Dauberman

Na své si přijdou i ti, kteří se v kině rádi bojí. Další pokračování děsivé panenky Annabelle, se kterou jsme se poprvé setkali v hororu Zajetí démonů, je tady! Ed a Lorraine Warrenovi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo k dalším podobně děsivým předmětům a úkryt navíc zpečetil kněz svým požehnáním. Ježe, kdo mohl tušit, že Annabelle i přesto probudí zlé duchy a svět znovu zažije útok démonů.

Annabelle 3
Annabelle 3 | Zdroj: © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc.