Elsa Hosk

Elsa Hosk Zdroj: profimedia.cz

Elsa Hosk
Elle Fanning
Petra Němcová
Karolina Kurková
Amber Heard
6
Fotogalerie

Nejkrásnější účesy z filmového festivalu v Cannes. Inspirujte se!

Filmový festival v Cannes nabízí nejen slavnostní premiéry, ale také překrásné róby i ojedinělé looky, které slavné ženy předvádí na červeném koberci. Některé z nich nás dokonce mohou inspirovat. Vybraly jsme pro vás účesy, kterými můžete oslnit na večírku i na svatbě. 

Elle Fanning (21)

Americké herečce image roztomilé princezny opravdu sluší. Na premiéru snímku Les Miserables oblékla květinovou róbu z dílny Valentino, se kterou perfektně korespondoval i romantický zapletený účes. Také v něm hrály hlavní roli květiny. Tento typ účesu je jako stvořený na horké letní svatby. Stačí si jen uplést dva copánky, které pak omotáte kolem hlavy a ozdobíte umělými, ale klidně i živými kvítky. Pokud nemáte dostatečně dlouhé vlasy, pořiďte si čelenku, která vypadá jako copánek.

Elle Fanning
Elle Fanning | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 6

Elsa Hosk (30)

Na copánek vsadila také švédská modelka Elsa Hosk, která si nenechala ujít premiéru filmu A Hidden Life. V šatech značky Etro, s jemným líčením a perfektním účesem vypadala jako řecká bohyně. Stejný účes si zvládnete vytvořit i vy a můžete v něm opět vyrazit na svatbu. Stačí jen konce vlasů natočit pomocí kulmy, natupírovat objem, přidat do účesu "copánkovou" čelenku a zafixovat ji tenkými sponkami (ideálně v barvě vašich vlasů). Když vás rozpuštěné vlasy nebudou bavit, stačí je během dne svázat do středně vysokého culíku. Ihned získáte nový účes, který bude stejně jako ten první vypadat skvěle.

Elsa Hosk
Elsa Hosk | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 6

Amber Heard (33)

Na premiéru snímku Les Miserables dorazila také herečka Amber Heard, která oblékla třpytivou róbu s odvážným rozparkem Claes Iversen. K té si nechala učesat asymetrický zamotaný drdol, na který pravděpodobně dvě ruce nestačí. Ale s pomocí šikovné kamarádky byste ho určitě zvládla. Každopádně tato neotřelá verze klasického drdolu se hodí i pro samotné nevěsty, které touží po vyčesaných a sepnutých vlasech.

Amber Heard
Amber Heard | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 6

Karolína Kurková (35)

Na drdol vsadila také česká topmodelka Karolína Kurková, která dorazila na dlouho očekávanou premiéru Tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood. Základem jejího účesu jsou dokonale uhlazené vlasy svázané do nízko posazeného culíku. Z něj pak můžete libovolně připínat stočené pramínky vlasů pomocí vlásenek. Záleží, jaký tvar drdolu se vám líbí. Nakonec nezapomeňte účes pořádně zafixovat. S lakem v tomto případě opravdu nešetřete.

Karolina Kurková
Karolina Kurková | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 6

Petra Němcová (39)

České krásky se na červeném koberci v Cannes opravdu neztratí. Důkazem je také Petra Němcová, která oblékla na premiéru filmu A Hidden Life saténovou róbu v levandulové barvě. Kromě překrásných šatů a drahých šperků oslnila také svým sofistikovaným účesem. Vlasy měla po stranách zamotané do jednoduchého culíku, který však měla ovázaný fialovou saténovou stuhou. Skvělý nápad!

Petra Němcová
Petra Němcová | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 6

Margot Robbie (28)

A důkazem, že i jednoduché účesy mohou sklidit úspěch, je bezesporu herečka Margot Robbie, která na premiéru Once Upon a Time in Hollywood (kde hraje hlavní ženskou roli) dorazila v kalhotovém kostýmku Chanel a rozpuštěnými vlasy. V obležení hollywoodských idolů Brada Pitta a Leonarda DiCapria ovšem rozhodně nebyla nijak nevýrazná. Vypadala skvěle. Stejný účes si můžete snadno vytvořit i vy. Stačí jen jemně navlnit vlasy, rozčesat, aby vlny působily přirozeně, a zadní partii vlasů lehce natupírovat.

Margot Robbie
Margot Robbie | Zdroj: profimedia.cz