Ami a Aya Suzuki

Ami a Aya Suzuki Zdroj: Profimedia.cz

Sabrina a Sarah Guessab
Ami a Aya Suzuki
Elnaz, Tanaz a Golnaz Hakkak
Elnaz, Tanaz a Golnaz Hakkak
Elnaz, Tanaz a Golnaz Hakkak
13
Fotogalerie

Vyznáte se v nich? Trojčata a dvojčata, která ovládají módní scénu

Zatímco generace Y vyrůstala na filmech s roztomilými dvojčaty Olsenovými, dnes se můžeme inspirovat stylovými dvojčaty na Instagramu. Anebo dokonce trojčaty. Seznamte se!

Elnaz, Tanaz & Golnaz Hakkak

@thetripletsss

Jedním z nejpozoruhodnějších outfitů jednoho z milánských street stylů byla světlá khaki bunda a široké béžové kalhoty – krát tři. Oblékly ho totiž sestry Elnaz, Tanaz a Golnaz Hakkak, jednovaječná trojčata původem z Íránu, která do současného módního hemžení vnášejí vtipný prvek multiplikace. Vždy a všude totiž chodí v naprosto stejných nebo jen lehce pozměněných outfitech. K tomu si přičtěte totožné účesy, stejně husté obočí a jen drobné rozdíly ve tvářích a hned se vám vybaví vzpomínky na pohádku Třetí princ o dvou stejně krásných princeznách v šatech ušitých ze stejných látek. Jen tady jsou dokonce tři.

TIP NA VIDEO: Jaké trendy z devadesátek se letos vracejí?

Video placeholde

Když zrovna neobrážejí fashion weeky v Miláně nebo v Paříži, žijí The Tripletsss, jak si na Instagramu říkají, v Londýně. Svou influencerskou dráhu zahájily před pěti lety a dnes mají skoro 300 tisíc followerů. Jejich doménou je společné pózování – každá se postaví trochu jinak, takže vypadají jako jedna žena v pohybu zachycená vícenásobnou expozicí. Tím se jejich módní prezentace blíží umění nebo přinejmenším módní fotografii ve stylu fotografa Michala Pudelky. Co se týče módního stylu, sestry Hakkak jsou minimalistky. Béžové trenčkoty, pleteniny v základních barvách, malé černé a malé bílé šaty. Říká se, že kvalita je lepší než kvantita, ale v tomto případě se vám dostane obojího.

Jaké sladěné sestry sledovat na Instagramu? Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Sabrina & Sarah Guessab

@guesstwins

„Vždy se shodneme na outfitech a máme podobný vkus. Ale nejsme tatáž osoba – přemýšlíme jinak,“ prozradila pro Vogue Sarah Guessab, jedna ze sesterského dua Guess twins. Ona a její sestra Sabrina pocházejí z Alžírska, aktuálně však obě žijí v Paříži, kde pracují jako stylistky. Pravda, někdy se shodnou až moc a vyrazí ven oděné v identických outfitech. Jindy se ale spíše doplňují. Styl Guess twins je hodně eklektický, barevný, zábavný a energický. Nechybí mu výrazné color-block outfity ani aktuální psychedelické vzory, najdete v něm přiléhavé úpletové šaty i unisexový streetwear. A pozor, inspiraci u nich načerpají i milovnice ultra dlouhých a barevných nehtů!

Pokračování 3 / 5

Ami & Aya Suzuki

@amixxamiaya

Japonské duo Ami a Aya Suzuki čili Amiaya je známé nejen na módní scéně, ale také na té hudební, kde před několika lety zazářilo třeba s popovou písní Play That Music. Poté se z nich staly úspěšné youtuberky a módní influencerky na plný úvazek. I na nepřehledné módní scéně je poznáte na první pohled – díky vlasům, které mívají obarvené na zářivě růžovou, popřípadě oranžovou. Pravda, při jejich sledování může být překážkou, že píší jenom v japonštině. Jejich specifický styl, který nezapře prvky harajuku – excentrické módy z ulic Tokia, jež se vyznačuje záplavou nesourodých potisků, výraznými barvami a také jistou infantilitou – možná nevyužijete pro každodenní inspiraci, ale vypadá to krásně!

Pokračování 4 / 5

Reese & Molly Blutstein

@double3xposure @accidentalinfluencer

I když si Molly a Reese Blutsteinovy, Američanky z Atlanty, udržují podobnou image, z původního plánu vystupovat na sítích společně sešlo – Reese si založila známější účet @double3xposure v době, kdy Molly odjela studovat na univerzitu interiérový design, a společně se na něm objevily až po třech měsících, kdy zapózovaly pro American Apparel. Molly si na Instagramu říká Accidental influencer a věnuje se mu spíše sporadicky. I tak jí ale sleduje na 190 tisíc fanoušků, zatímco Reese o 160 tisíc víc. Sestry jsou známé pro svůj přirozený vzhled a cit mixovat mezigenerační trendy – v jejich případě granny chic siluety a aktuální 2YK prvky. Obě přiznávají, že na tom má velký podíl jejich babička, která pro ně byla módním vzorem.

Pokračování 5 / 5

À la dvojčata

@oliviaandalice @wearetwinset

Vypadají jako dvojčata, ale ve skutečnosti jimi nejsou. To je případ sester Olivie a Alice, blondýn z Londýna, které instagramovou komunitu okouzlují barevnými matchy matchy outfity s důrazem na zářivé, ale i pastelové tóny. Podobně outfity také klamou stylistky, nejlepší kamarádky a rovněž Londýňanky Sarah Ellis a Philippa Bloom známé jako We Are Twinset, které nabízejí přístupnou inspiraci v podobě ležérního městského stylu a někdy také dvojí verze jednoho outfitu.