Video placeholde

S čím nosit džínovou košili: 3 praktické outfity pro každou z nás!

Džínové košile jsou nadčasové. Můžete je kombinovat s džínami, sukní, kalhotami nebo klidně šortkami. Máme pro vás tři trendy outfity, které budou slušet každé z nás. 

Džínová košile patří mezi univerzální kousky, které se v šatníku rozhodně neztratí. Je takovou svěžejší a ležérnější alternativou klasické bílé košile. Rozhodně se nebojte denimový vršek nosit k džínám. Je jedno, jestli budou ve stejném odstínu, nebo o několik tónů tmavší, tato kombinace vypadá vždy cool a mladistvě.

Džínovou košili můžete obléknout i k sukním. Skvěle vypadá především k rozevlátým plisovaným (ideálně v kontrastní barvě) nebo áčkovým v pestrých tónech i s různými potisky. K této kombinaci můžete obout lodičky, sandálky na podpatku i s plochou podrážkou, ale také nadčasové bílé tenisky.

Pokud ráda nosíte klasické kalhoty, ať už cigaretové, s širokými nohavicemi nebo třeba se vzory, také k nim džínová košile skvěle pasuje. Ohrňte rukávy, nazujte pohodlné mokasíny, přes rameno přehoďte cross body kabelku a máte hotový pohodlný, ale zároveň stylový outfit pro celý den.

Tipy na 3 outfity najdete ve videu:

Video placeholde