.

. Zdroj: archiv firem

.
.
.
www.faithfullthebrand.com
.
17
Fotogalerie

Plavky 2020: V kurzu budou nevšední materiály, vysoké kalhotky i volánky!

Těšíte se na léto? V obchodech už se začínají objevovat první střípky z letních kolekcí a s nimi i plavky! Jaké budou letos v kurzu? Prohlídněte si naší galerii a nasajte s námi letní atmosféru. 

Podprsenkové vršky

Košíčkové plavky s kosticí a tenkými ramínky, které vypadají jako podprsenka, se nosily už oni. Letos jejich popularita ještě stoupne. Budou dostupné ve všemožných barevných provedeních i s nejrůznějšími vzory, stačí si jen vybrat vršek, který vám dokonale padne.

Textury

Textury jsou nové vzory! Letošní sezóna fandí různým strečovým materiálům od hravého žabičkování přes žebrování až po háčkování. Vyzkoušejte kromě klasické „plavkoviny něco nového, uvidíte, že budete na pláži i u bazénu za hvězdu!

Vysoké kalhotky

Loňskou sezónu ovládly extrémně vykrojené kalhotky inspirované osmdesátkami, letošku vévodí kalhotky s vysokým pasem. Ty jsou nejen praktické, protože skvěle drží na těle, takže jsou vhodné na plážové sporty, skoky do vody i dovádění ve vlnách, ale také rafinované, protože hravě zakryjí spodní bříško i boky.

Zvířecí vzory

Tygří, leopardí, zebří nebo třeba hadí motivy se drží na výsluní již několikátou sezónu vkuse. Je proto na čase dát jim konečně šanci, protože se budou nosit minimálně do konce letošního roku. A právě plavky se zvířecím motivem jsou skvělou volbou. Jednak jsou v kurzu a za druhé vypadají na opáleném těle naprosto božsky!

Volánky a rukávky

Po zhruba dvouleté pauze se vrací mezi největší trendy vršky, které zdobí nadýchané i rozevláté rukávky, a také plavky s volánky na ramínkách. Na opalování nejsou zrovna nejvhodnější, ale i tak si je zamilujete. Působí totiž romanticky a navíc mají schopnost spolehlivě odlákat od spodních partií, takže pokud máte komplex ze svých nohou nebo zadečku, tyhle vršky jsou pro vás jako stvořené.

Neutrální tóny

Nejčastěji se v letošních kolekcích budou objevovat plavky v neutrálních tónech, jako jsou hnědá, béžová nebo třeba khaki. Možná si říkáte, že je to trochu nuda, ale věřte, že na opáleném těle vypadají takové plavky skvěle. Navíc se snadno kombinují s dalšími kousky, takže si můžete vytvořit plážový outfit hodný přehlídkového mola. Stačí přidat kaftanové šaty, slaměný klobouk a náramek kolem kotníku.