Louis Vuitton

Louis Vuitton Zdroj: Profimedia.cz

Louis Vuitton
Altuzarra
Salvatorre Ferragamo
Chanel
Coperni
8
Fotogalerie

Inspirujte se už teď: Outfit, který bude příští rok všude!

Na jedné straně minimalistický top, na druhé výrazné kalhoty s vysokým pasem – to je styling, který byl k vidění na přehlídkách pro jaro a léto 2021 tak často, že nemůže jít o náhodu.

Rok 2021 bude z módního hlediska v mnoha směrech jiný než ten letošní. Víc než Covid se v něm totiž odráží skutečnost, že je to dvacet let od přelomu milénia, tudíž je nasnadě začít provětrávat některé tehdejší trendy. Oversize, vintage a jiné buzzwordy, kterými jsme se v poslední době opájely, malinko pozbydou na důležitosti, zato znovu přijde na přetřes otázka, jestli už jsme zralé chodit znovu v balerínkách.

Na druhou stranu, ač se to nezdá, trendy nejsou oblast, kde by docházelo k zemětřesení. Vyvíjejí se celkem logicky, kontinuálně, tříbí se a nikdy nejde doslova o totéž, co jsme nosily před dvaceti lety. Outfit, který nyní představila nezanedbatelná skupina návrhářů, tak možná bude už jen vzdáleně připomínat tílko a cargo kalhoty, které v roce 2001 nosily Avril Lavigne nebo Jennifer Aniston.

Letošní kalhoty mají totiž mnohem sofistikovanější podobu a stále si také drží vysoký pas. Oscilují mezi džínami mrkvového střihu a vzdušnými pallazo kalhotami, gumou v pase mohou vzdáleně připomenout tepláky (ale ve sportovním, nikoli válecím slova smyslu). Spojuje je, že jsou nápadné – ať už barvou, vzorem či střihem, a také naprosto snadný styling s tílkem či jednoduchým topem. Této kombinaci věštíme v roce 2021 velkou budoucnost.

Salvatorre Ferragamo
Salvatorre Ferragamo | Zdroj: Profimedia.cz

Hermès
Hermès | Zdroj: Profimedia.cz

Altuzarra
Altuzarra | Zdroj: Profimedia.cz

Louis Vuitton
Louis Vuitton | Zdroj: Profimedia.cz

Louis Vuitton
Louis Vuitton | Zdroj: Profimedia.cz

Coperni
Coperni | Zdroj: Profimedia.cz

Chanel
Chanel | Zdroj: Profimedia.cz