Street style v Kodani

Street style v Kodani Zdroj: Profimedia.cz

Inspirace: Jak se módní influencerky oblékají na procházky v přírodě?

Příroda – jediný únik, který teď máme k dispozici, i když v jeho omezené, spící formě. Přesto nás nabíjí, protože se v ní můžeme nadechnout a dopřát si pocit, že aspoň někde je svět v pořádku. Přírodní scenérie se také stávají novou kulisou pro aktuální street style, ve kterém se mísí současné trendy a pohodlný městský outdoor. 

Ať už je tou zmíněnou kulisou pláž, les nebo jezero, v jednom se populární módní influencerky v podstatě shodují – základem je dlouhý či „prostorný“ kabát, který můžete navrstvit na oversize svetr nebo mikinu. Pokud nejdete vysloveně na sníh, ale třeba jen do lesoparku za městem, tak místo funkčních kalhot poslouží i tepláky nebo legíny. Důležitější jsou samozřejmě boty. Obzvlášť mezi Skandinávkami teď letí nízké holinky, jinak do snadnějšího terénu stále vedou tenisky (a mezi nimi zejména New Balance). Co se týče doplňků, tak tady konečně přichází ke slovu barvy – letošním hitem jsou totiž pruhované či kostkované mohérové šály.

Jestli vás lákají výlety do přírody, ale založením jste spíše městská lady a termín vodní sloupec vám nic neříká, pak je následující inspirace určená přesně pro vás.