Video placeholde

Nejlepší podzimní vůně jsou tu! Které letos patří k TOP?

Fascinující podzim hraje všemi barvami a zanedlouho přírodu pokryje i bílá sněhová pokrývka. S příchodem chladnějšího počasí tak nastává ideální období na změnu, a to nejen šatníku ale i vůně. Čas výrazných a intenzivních parfémů je v plném proudu. Jak ale vybrat z tak bohaté nabídky tu pravou? Vybrali jsme pro vás čtveřici vůní, které letos budou patřit mezi TOP parfémy sezóny.

Exploze květin a kávy v novém Black Opium Floral Shock

Povzbudivá, elegantní a rafinovaná. Květinová nálož plná pomerančových květů a gardénie zasáhne váš nos i tentokrát v doprovodu tolik známého akordu kávy, který je pojítkem mezi původní verzí Black Opium a novinkou roku 2017 Black Opium Floral Shock. Sametově hladká nota bílých květů si pohrává se smyslným bílým pižmem. Nečekaně svěží úvod překvapuje svou vydatnou dávkou zeleně a citrusů. Vůně Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock přináší omračující vůni, které velmi snadno podlehnete.

..
.. | Zdroj: El nino parfum

Probuďte v sobě opravdovou dámu

Hledáte-li opravdu nevšední vůni, kterou běžně na ulici nepotkáte, niche parfém Amouage Bracken Woman bude skvělou volbou. Silná vůně až z dalekého Ománu na vás dýchne bezstarostnou vůní inspirovanou lesem. Svěží zeleň kapradiny se mísí se šťavnatými akordy lesního ovoce, zemité tóny vetiveru pak skvěle korespondují s aromatickým heřmánkem. Amouage Bracken Woman rozhodně není vůní pro nevinná děvčátka, ale výhradně pro ženy, které se nebojí poukázat na svůj sexappeal. Nechte za sebe mluvit tuto skvostnou vůni a bez pochyb se stanete královnou večera.

..
.. | Zdroj: El nino parfum

Unikátní parfémovaný olej s vůní Středomoří

Netradiční parfémovaný olej vás pohltí svou mocnou silou. Navraťte se do dávných dob, kdy byly parfémy zásadně vyráběny čistě z vonných olejů. Nanášejte jej po kapkách na místa, kde proudí krev, aby se jednotlivé vonné silice mohli řádně rozvinout. Trocha slunce, po kterém se nám na podzim zastesklo, se ukryla do parfémovaného oleje Frais Monde Etesian. Čerstvě utržené citróny, záhon rozkvetlé levandule a hřejivá ambra s vanilkou vás rozproudí i v chladném podzimním ránu.

..
.. | Zdroj: El nino parfum

Nezapomeneme ani na muže

Pánský parfém Christian Dior Sauvage upoutá vaši pozornost tak, že již nebudete chtít jiný. Proč? Díky nevšední kombinaci složek vznikla bouřlivá pánská vůně, kterou pro své až afrodiziakální pojetí nevymaníte ze své paměti. Drsná písčitá poušť, pevná vůle a jedinečnost osobnosti muže. To vše se odráží ve směsici ze sečuánského pepře, pačuli, ambroxanu a kalábrijského bergamotu.

..
.. | Zdroj: El nino parfum