Carrie Bradshaw

Carrie Bradshaw Zdroj: profimedia.cz

Vlasy jako Carrie: Trend, který ovládl Instagram!

Přestože od premiéry seriálu Sex ve městě uplynulo už více než dvacet let, hlavní aktérky jsou pro nás skvělou inspirací i dnes. Ať už se to týká jednání s muži, výběru šatů nebo líčení – jejich styl je zkrátka nesmrtelný. Důkazem jejich neustálého vlivu je také to, že aktuálně mezi nejvíce trendy účesy patří právě ten, který dlouhou dobu nosila Carrie. 

A který účes slavné Carrie právě teď frčí mezi IT girls na Instagramu? Jsou to kudrliny, které nosila téměř celou druhou sezónu. Tento účes je typický tím, že u hlavy jsou vlasy rovné a délky ledabyle vlnité.

Carrie Bradshaw
Carrie Bradshaw | Zdroj: profimedia.cz

Pokud i vás očaroval vzhled nepoddajných loken, můžete si je podle našich tipů vytvořit sama doma. Důležité je se nesnažit o příliš dokonalý účes, jinak kýženého výsledku nedosáhnete.

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak získat hřívu jako Carrie, je zamotat vlhké vlasy do menších drdolů a nechat během noci uschnout. Vlasy u hlavy pak ráno uhladíte žehličkou a vlnám dodáte strukturu pěnovým tužidlem. Pokud s výsledkem nebudete stoprocentně spokojená, můžete příště zkusit zaplést vlasy do klasických copů (začněte zaplétat až zhruba 10–15 centimetrů od hlavy).

Pokud nechcete spát s vlhkými vlasy, vyzkoušejte solné spreje na plážové vlny. Nastříkejte dostatečně do délek, vyfoukejte zespodu difuzérem a nakonec sem tam nějaký pramínek natočte kulmou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

BYE PARIS 😎

Příspěvek sdílený frederikke sofie (@frederikkesofie),Bře 5, 2018 v 11:39 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I see red ❤️ @mulberryengland

Příspěvek sdílený Emili Sindlev (@emilisindlev),Bře 3, 2019 v 9:11 PST