Kim Kardashian

Kim Kardashian Zdroj: profimedia.cz

Jennifer Lopez
Lily Collins
Zendaya
Zendaya
Hunter Schufer
6
Fotogalerie

Trendy barvy vlasů na zimu: Medová blond, zářivě cihlová i růžová!

Jasně, v zimě je nejdůležitější čepice, ale ani na novou barvu vlasů byste neměly zapomínat. Máme pro vás odstíny, které budou během nastávající zimy nejvíce v kurzu! Vyberte si!

Zářivě cihlová

Brunetky, pokud toužíte po změně, rozhodně vsaďte na zářivě cihlový odstín, který patří mezi největší hity zimní sezóny. Bude vám slušet, ať už jste tmavý typ jako zpěvačka a herečka Zendaya, nebo máte světlou pleť a zelené oči jako třeba herečka Emma Stone. S kadeřníkem se můžete domluvit pouze na přelivu, který se vám po pár umytí ztratí. Rozhodně neváhejte!

Zendaya
Zendaya | Zdroj: profimedia.cz

Ledově růžová

Barevné tóny vlasů nikdy nevyjdou z módy, jen se střídají konkrétní odstíny. Naposledy to byl levandulový, předtím nebesky modrý a teď se vrací zpět populární růžová. Tento trend je ideální pro blondýnky, které chtějí na nějaký čas trochu změnit image. Mohou vsadit na růžové spreje i přelivy a užívat si, jak se po každém umytí mění intenzita barvy.

Hunter Schufer
Hunter Schufer | Zdroj: profimedia.cz

Medová blond

Medová blond se hodí pro brunetky, které chtějí vlasy zesvětlit, i pro blondýnky, kterým se omrzela intenzivní blond. Tento tón pro letošní zimu jako stvořený, takže neváhejte a vyražte ke kadeřníkovi.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez | Zdroj: profimedia.cz

Prosvětlené konce

A teď něco speciálně pro brunetky. Nechte si lehce zesvětlit délky! V předních partiích může světlejší tón začínat už na úrovni uší, na bocích a vzadu si nechte zesvětlit zhruba 10 centimetrů, pokud máte středně dlouhé vlasy. Zesvětlené prameny budou krásně vykukovat z pod čepice nebo klobouku.

Lily Collins
Lily Collins | Zdroj: profimedia.cz

Černá se švestkovými podtóny

Kdo si troufne na černou, zvládne hravě i černou s podtóny švestkové, která nepůsobí tolik tvrdě. Mohou ji proto vyzkoušet třeba i brunetky. Blýskavé temně fialové tóny můžete mít nepravidelně po celých vlasech nebo pouze v délkách, to už záleží na vás.

Kim Kardashian
Kim Kardashian | Zdroj: profimedia.cz