Priyanka Chopra

Priyanka Chopra Zdroj: archiv firem

Hillary Duff
Dakota Johnson
Halle Berry
Hailey Bieber
Halle Berry a Priyanka Chopra
9
Fotogalerie

Tohle je nejstylovější ofina současnosti! Zkusíte ji?

Přemýšlíte o změně image? Co takhle ofina? Víme, která je aktuálně v kurzu!

Nejstylovějším účesem letošního roku byl určen profesionálními kadeřníky lob, tedy prodloužené mikádo, sahající klidně až po ramena, ale navíc doplněné ofinou. Její tvar je v tomto případě libovolný, důležité je spojení s mikádem. Hodně totiž záleží na tvaru obličeje. Někomu perfektně sedne rovná hustá ofina, jiným ženám zase patka načesaná na stranu nebo prostříhaná vzdušná ofina.

A pokud chcete opravdu následovat trendy, mezi ofinami teď jedna výrazně vyniká. Říká se jí záclonová a její popularita vychází, stejně jako třeba obliba teplákových souprav, z lockdownu. Je to totiž vlastně přerostlá ofina, rozpůlená uprostřed a načesaná ke stranám, přičemž uprostřed je nejkratší a po stranách dosahují vlasy klidně až nad lícní kosti.

Skvělou zprávou je, že tento střih ofiny se podle kadeřníků hodí pro všechny tvary obličeje a také je vhodný pro všechny typy vlasů. Tedy kromě kudrnatých, pokud si nechcete ofinu každý den ráno pracně rovnat žehličkou. I tak ovšem musíte počítat s tím, že o ofinu se musíte každý den trochu starat. Stačí ovšem kvalitní přípravek proti třepení a ochrana před teplem a pak pár sekund žehlení nebo vyfoukání přes kulatý kartáč.

Tip: Pokud si ofinu budete teprve střihat, nechte ji zatím trochu delší, abyste ji mohla pohodlně zastrčit za uši nebo připnout ozdobnými sponkami. Když si na ni zvyknete a budete spokojená, můžete ji zkrátit.

Inspiraci u celebrit najdete v galerii:

Tohle je nejstylovější ofina současnosti! Zkusíte ji?

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra | Zdroj: archiv firem
Hillary Duff
Hillary Duff | Zdroj: archiv firem
Dakota Johnson
Dakota Johnson | Zdroj: archiv firem
Halle Berry
Halle Berry | Zdroj: archiv firem
Hailey Bieber
Hailey Bieber | Zdroj: archiv firem
Halle Berry a Priyanka Chopra
Halle Berry a Priyanka Chopra | Zdroj: profimedia.cz
Selena Gomez
Selena Gomez | Zdroj: archiv firem
Kerry Washington
Kerry Washington | Zdroj: archiv firem
Alexa Chung
Alexa Chung | Zdroj: archiv firem

TIP NA VIDEO: Čeká vás svatba? Podívejte se na tipy účesů, které z vás udělají jedičnou ženu na nezapomenutelný moment vašeho života.

Video placeholde