.

. Zdroj: profimedia.cz

Nejstylovější účesy pro tuto zimu: Inspirujte se!

Když zrovna nemáte den, kdy si ráno nasadíte čepici a sundáte ji až večer, vyzkoušejte některý z trendy účesů, které budou celou zimu v kurzu.

Vysoký culík

Tak tenhle účes je nejen stylový, ale i praktický. Jednak si ho dokážete jen pomocí hřebenu, gumičky a laku na vlasy vytvořit sama během pár vteřin, ale také díky němu snadno zamaskujete neumyté vlasy. Střídejte gumičky, omotávejte kolem nich vlasy, někdy culík navlňte, jindy zase vyžehlete. A noste k němu výrazné náušnice, které dokonale vyniknou.

Vlasy
Vlasy | Zdroj: profimedia.cz

Nízký culík

Pokud vysoký culík není vaše parketa, zkuste nízký, který je posazený opravdu těsně nad zátylkem. Výhodou nízkých culíků je, že si zachováte délku vlasů. Také je můžete česat s pěšinkou uprostřed, na straně nebo nechat pramínky vlasů volně viset. Vyzkoušejte culík ozdobit velkou mašlí, která se bude krásně hodit třeba i na ples.

.
. | Zdroj: profimedia.cz

Šik mikádo

Kdo touží po změně, měl by vsadit na bob, který je o něco kratší než klasické mikádo sahající až k ramenům. Poprvé je totiž v kurzu i v zimě, a nejenom během letních měsíců. Vysoký culík si z něj sice neuděláte, ale nízký ano. A také můžete střídat úplně vyhlazené vlasy s navlněnými, které působí dokonale romanticky.

Vlasy
Vlasy | Zdroj: profimedia.cz

Pixie sestřih

Letošní zima fandí zkracování, takže pokud si troufnete zkrátit účes ještě více než na bob, vsaďte na pixie. Tento krátký sestřih je kupodivu poměrně jednoduchý na údržbu, stačí si ráno nanést do vlasů stylingový přípravek a vytvarovat je.

.
. | Zdroj: profimedia.cz