Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld

Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld Zdroj: profimedia.cz

Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld
Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld
Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld
Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld
Chanel jaro/léto 2017 Karl Lagerfeld
9
Fotogalerie

Jarní Haute Couture Karla Lagerfelda. Večer peří, přes den tvíd

Na Fashion Weeku právě excelovaly kolekce na podzim/zimu 2017, ale pro nás je právě aktuální jaro. Co si obléknout teď. A kolekce Chanel na sezónu jaro-léto 2017 z rukou Karla Lagerfelda je velmi inspirativní. Tvíd, který nás zahřeje a volánky, peří z nás udělají éterickou bytost. 

Sezonu jaro – léto Haute Couture Lagerfeld představil jako „Crazy feminity“. Paletu barev ladil do odstínů bílé, stříbrné a šedé. Tuto trojici doplnil o duhové barvy béžové, modré, růžové, žluté a pastelově zelené. Ideální jarní barvy. Ale nebyly opomenuty ani tmavé odstíny modré a černá.

Všechny prvky, které zapojil, měly za cíl jediné. Podtrhnout ženskou krásu a půvab. Proto se rozhodl zvětšit dekolt, zvýšit pas, zvýraznit ramena a celkově obtáhnout křivky.

Chtěl jsem vytvořit něco dokonalého a čistého." řekl ke své jarní Haute Couture kolekci Karl Lagerfeld.

Ženu, která tráví mnoho času v kanceláři a zároveň má ráda sofistikovaný vzhled, oslní kostýmky, které jsou z kvalitního tvídu. Pouzdrové sukně střižené těsně nad kolena dají vyniknout stříbrným lodičkám na jehlovém podpatku. Tak jako na přehlídce i vy můžete jeden kotník ozdobit decentním perlovým náramkem.

U večerních modelů se můžeme inspirovat černou krajkou a šaty bez ramínek. Podporované jsou hluboké véčkové výstřihy z materiálů pošitých stříbrným třpytem a v pase převázané širokými retro stříbrnými pásky. A samozřejmě peří. Ideálně do spodního lemu krinolínové sukně.

Je nejvyšší čas rozšířit šatník o nějaký kousek inspirovaný "Crazy feminity." Co říkáte?