...

... Zdroj: profimedia.cz

Denimové kousky, které by vám letos v šatníku neměly chybět!

Džínovina je nesmrtelná! A letos, ještě více než kdy jindy, bychom měli denimovým kouskům uvolnit místo ve skříni. Poradíme vám, které kousky by vám neměly chybět. 

1. Bílé skinny

Bílé přiléhavé džíny jsou pro aktuální sezónu jako stvořené. Noste je pod šaty, ke sportovním tričkům i elegantním halenkám. Nikdy nemůžete šlápnout vedle. Jedinou nevýhodou je, že vám neodpustí žádný nedostatek!

White pants before labor day #rulebreaker . . . . . #springfashion #bostonfashion #beaconhill #streetstyle ##whiteskinnyjeans #preppy #preppystyle #preppyfashion #jcrew #stevemadden #ootd #ootdblogger #newenglandprep #newengland #fashionblogger #bostonblogger #americanstyle

Příspěvek sdílený Julianna (@julianna.sarah),Dub 8, 2018 v 2:15 PDT

2. Sukně se zipem

Džínové sukně byly ještě před třemi lety přímou jízdenkou do módního pekla. To už je pryč! Ale ne v každé džínovce zabodujete. Top jsou dívčí áčkové sukně různých délek ideálně vpředu ozdobené nápadným kovovým zipem nebo knoflíky. Trefou do černého je také romantický spodní lem z volánků.

Guten Morgen ❤️ Ich wünsche euch einen tollen Tag ☀️☀️☀️ #outfitinspiration #outfit #outfitinspo #denimskirt #skirt #polkadots #bakerboyhat #bakerboy

Příspěvek sdílený FASHIONPUGLADY BY JAQUELINE (@fashionpuglady),Dub 17, 2018 v 11:34 PDT

3. Kraťasy s výšivkou

Květinové výšivky jsou stále v kurzu. Jestli ráda nosíte denimové šortky, neměly by vám právě ty se stylovou výšivkou chybět. Nejlepší kombinací je nápadný kontrast modré džínoviny a trávově zelené a sytě červené výšivky.

The pick of the bunch 🌹🌹🌹(🔍: Shorts 3260001, top 3259938)

Příspěvek sdílený ASOS Marketplace (@asosmarketplace),Čen 15, 2017 v 5:02 PDT

4. Tak trochu jiná bunda

Univerzální džínová bunda je samozřejmě základ, takže předpokládáme, že ta už má ve vašem šatníku ctěné místo. A teď je na čase pořídit jí trochu extravagantnějšího sourozence. Vsaďte třeba na džísku se zvonovými rukávy nebo oversized bundičku ozdobenou perličkami či třásněmi, ve které se proměníte v módní guru.

"@milkywaysblueyes taking over @liketoknow.it.europe today sharing looks from my American road trip. First stop: Coachella" - @milkywaysblueyes for #LTKTakeoverThursday | Screenshot to shop via the LIKEtoKNOW.it app | http://liketk.it/2vn8w #liketkit #LTKeurope #festivalfashion #festivalstyle #fringing #denimjacket #denimshorts #croptop #coachellastyle

Příspěvek sdílený #LTKeurope (@liketoknow.it.europe),Dub 18, 2018 v 11:35 PDT

5. Něco červeného

Červený denim je právě teď ve světě módy na vrcholu. Ale i u nás už pár kousků seženete. Záleží na vás, co si vyberete. Budou to klasické skinny, nebo boyfriendy, džíska, a nebo se odvážete v laclových šatech, či širokých nohavicích?

Red Alert - #blog #reddenim #sailorpants #denimlove #denimdesigner #red #widelegjeans #awkward

Příspěvek sdílený TheDenimConsultant-Emma Murray (@thedenimconsultant),Lis 11, 2017 v 9:00 PST

6. Indigo džíny

Tmavé rovně střižené džíny se vám ve skříni rozhodně neztratí. Hravě totiž nahradí i společenské kalhoty, takže v nich můžete klidně vyrazit i do kanceláře nebo na schůzku. Zároveň se dokážou proměnit ve volnočasový kousek, ke kterému skvěle padnou tenisky, basic tričko a batoh.

Looking a hottie in her Jeanies...@ashyoko 😍😍😍 #freddiesofpinewood #1950sfashion #1950sstyle #1950s #vintage #vintagestyle #badgirl #indigodenim #freddiesofpinewood #madeinengland

Příspěvek sdílený Freddies of Pinewood (@freddiesofpinewood),Bře 16, 2018 v 12:32 PDT