Video placeholde

Byly jsme u toho: Když slavné blogerky fotí slavná fotografka

Když známá fotografka Lucie Robinson fotí pět českých úspěšných blogerek, je to vše, jenom ne nuda. Jak vypadá zákulisí focení dokonalých fotek a co právě teď hýbe světem mladých blogerek? 

Pro OK! Magazine se fotily Shopaholic Nicol (@shopaholicnicol), Pavlína Jágrová (@pavlinajagrova), Kateřina Lustigová (@mycookingdiary), Tereza Menclová (@teturo) a Tereza Beranová (@terrymakeuptutorials).

I během rušného focení jsme vyzpovídaly Shopaholic Nicol a Pavlínu Jágrovou, aby se s námi podělily o své plány, radosti, a o to, jak to dělají, že jsou tak dobré.

Shopaholic Nicol: Plním si jeden sen po druhým

Nicol Čechová alias Shopaholic Nicol
Nicol Čechová alias Shopaholic Nicol | Zdroj: Lucie Robinson

Motto našeho webu zní "hýbeme světem". Co aktuálně hýbe tím tvým?

Já se teď strašně moc těším do Ameriky a začala jsem i díky tomu hodně cvičit. Takže mým světem teď hýbe ranní vstávání na tréninky a těšení se na Ameriku.

Co tam budeš dělat?

Bude to klasická poznávačka. Chci ukázat ségře New York a pak se přesuneme do Miami, kde je můj dětský sen - Disney World.

Dá se říci, že blogování je tvoje práce. Děláš něco jinak než ostatní?

Myslím si, že lidi jsem na začátku získala tím, že jsem hodně pozitivní a veselá a předávám jim pozitivní energii. Snažím se být sama sebou, není rozdíl jestli natáčím nebo fotím, a když mě někdo potká na ulici. Mám hodně věcí, které jsou pro mě typický. Asi jsem byla jsem ve správnou dobu na správném místě. Snažím se být ale hodně osobní, komunikovat s lidmi.

Co považuješ za svůj největší úspěch?

Určitě jsem měla velkou radost, když jsem 2x vyhrála video blogerku roku. I když člověk nepotřebuje žádné ocenění, je to moc hezký, že si lidi dali tu práci a hlasovali pro mě. A v osobním životě? Vždycky když jsem něco chtěla dělat, tak jsem za tím šla a dělala to. A to si myslím, že je nejlepší. Plním si jeden sen po druhým a jsem za to šťastná.

Plánuješ do budoucnosti?

Nemám moc ráda předsevzetí, ale pár jsem si jich letos dala a plním si je. Třeba chci znovu začít chodit na hodiny zpěvu. Sama moderuju a tenhle svět mě začal opravdu bavit.

Shopaholic Nicol, vlastním jménem Nikola Čechová má svůj úspěšný kanál na YouTube, aktivní je i na Instagramu, Facebooku a dalších sociálních sítích. Vše o Nicol najdete na jejím webu shopaholicnicol.cz

Pavlína Jágrová: Od začátku si jedu to svoje

Pavlína Jágrová
Pavlína Jágrová | Zdroj: Lucie Robinson

Pavlíno, co teď hýbe tvým světem?

Instagram. Tomu se teď věnuju nejvíc a to mě moc baví, protože ráda fotím.

Čím fotiš? A máš nějakou inspiraci?

Mobilem i zrcadlovkou. A fotím všechno kolem módy. Sleduju tak tři sta účtu a to mě baví i inspiruje. Poznala jsem hodně lidí, se kterými jsem v kontaktu. Ze zahraničních blogerů se mi líbí ty ze severských zemí, ze Švédska, Nizozemska. Hodně se s nimi ztotožňuju v minimalismu.

Co považuješ za svůj největší úspěch?

Za tu dobu, co bloguju, tak různé výjezdy do zahraničí, byla jsem třeba na přehlídce v New Yorku. A po půl roce, co jsem začala, jsem byla na obálce Elle.

Co děláš, když nemáš svůj den?

Zavolám mojí nejlepší kamarádce a jedu za ní.

Na co se těšíš?

Těším se, až bude konečně hezky a budu cestovat. Moje oblíbený místo je Berlín. A plánuju i New York.

Plánuješ do budoucna?

Žiju spíš přítomností, neplánuju, co bude za pět let?

Jak zůstáváš svá?

Já si jedu od začátku to svoje, mám svůj styl. Třeba ráda kombinuju drahý věci s těma levnýma. Hodně jedu minimalismus, čistý styl. A myslím, že i díky tomu si mě lidi pamatují.

Video placeholde

Minimalistický styl Pavlíny můžete sledovat na jejím webu pavlinajagrova.com a pochopitelně na Instagramu.

PS: Bublina, kterou vykouzlila Tereza Menclová na úvodní fotku na obálku, ji stála mnoho sil. Vykouzlit bublinu z jedné malé žvýkačky totiž není žádná legrace. Zkrátka, dokonalá fotka vyžaduje maximální nasazení.

Zajímavosti, rozhovory a krásné fotky od Lucie Robinson najdete v dubnovém čísle OK!

Dubnová obálka magazínu OK!
Dubnová obálka magazínu OK! | Zdroj: Foto: Lucie Robinson