Šaty, SJP by Sarah Jessica Parker, 18 702 Kč

Šaty, SJP by Sarah Jessica Parker, 18 702 Kč Zdroj: archiv firem

Body, SJP by Sarah Jessica Parker, 9 725 Kč
Overal, SJP by Sarah Jessica Parker, 13 914 Kč
Šaty, SJP by Sarah Jessica Parker, 14 213 Kč
Sukně, SJP by Sarah Jessica Parker, 53 711 Kč
SJP ve spojení s Gilt vytvořila vlastní svatební kolekci oblečení
6
Fotogalerie

Sarah Jessica Parker představila vlastní svatební kolekci!

Herečka Sarah Jessica Parker je zároveň uznávanou návrhářkou bot. Svou první kolekci představila už v roce 2014, o dva roky později představila vlastní řadu střevíců pro nevěsty. A tentokrát se pustila i do šatů. Podívejte se na její zbrusu novou svatební kolekci! 

SJP se spojila se společností Gilt, která prodává oblečení pro ženy, muže i děti od těch nejlepších světových designérů. Společně představili konfekční kolekci pro všechny budoucí nevěsty, která obsahuje mix deseti různých stylů šatů, overalů, sukní i body. A protože Sarah ráda vybočuje, nabízí nevěstám svou kolekci rovnou v několika barevných provedeních. Nechybí klasická bílá a pudrově růžová, ale ani netradiční černá, modrá, šedá nebo červená. O netradičním svatebním stylu něco ví, sama se za herce Matthewa Brodericka vdávala v černých šatech.

Velký výběr je i co se velikostí týká. Svatební kolekce je od nuly po čtrnáctku (tj. od naší 30 až po 46).Ceny jednotlivých kousků se pohybují od 295 dolarů až do 2395 dolarů (tj. zhruba od 6 tisíc do 50 tisíc korun).

The #GILTxSJP bridal collection is now live on @gilt! Exclusive head-to-toe looks produced here in NYC, suited for brides and beyond. Simple silhouettes in a soft color palette that we're all mad for. And never before seen @sjpcollection shoes that we've been keeping secret. Until now! Head to gilt.com/sjp to see the whole collection. X, Sj

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker),Dub 24, 2018 v 10:19 PDT

Kolekce není určena jen pro velký svatební den, ale také na rozlučky se svobodou nebo jako náhradní outfit na večerní svatební párty. Také proto nedominuje bílá barva.

I can now reveal! Tomorrow the #GILTxSJP bridal collection launches on @Gilt and tonight we gathered in celebration. Here’s a wee first look. Stay tuned for more. Thanks for letting us crash your salon, @sergenormant. And endless gratitude to the gorgeous models who joined us. We are so proud of this collection! X, Sj

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker),Dub 23, 2018 v 4:32 PDT

Očekává se, že kolekce bude mít velký úspěch stejně jako všechny předchozí hereččiny návrhářské počiny. Na řadu lodiček s mašlemi, květinami a pásky, která se nápadně podobala stylu novinářky Carrie Bradshaw, módní svět ani po čtyřech letech nezapomněl. Klíčem k úspěšné kolekci je podle herečky nejen krásný design, ale i kvalitní materiály a pohodlí. Není divu, že SJP vysloužila prestižní cenu časopisu Footwear News za nejlepší debut na trhu s obuví.

So excited to show off the new @sjpcollection pre-fall styles. Booties. Metallics. And the most perfect pair of ballerina flats. x, sj

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker),Dub 8, 2014 v 3:51 PDT

Svatební kolekci koupíte na gilt.com!

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!