Shutterstock

Shutterstock Zdroj: Shutterstock

17 pestrých tipů na vánoční dárky pro všechny věkové kategorie

Možná letos tápete víc než jindy. Myslíte si, že už jste všechny dobré nápady vystříleli. Inspirujte se našimi různorodými tipy, díky kterým pořídíte svým blízkým originální dárky na míru. 




Čtěte dál. Na každé stránce vás čeká 1 tip.

Pokračování 2 / 18

Pro efektivnější den i kvalitní noc

Samsung
Samsung | Zdroj: Samsung

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6 přes den pohlídají vaše zdraví, pohyb i hladinu stresu a na noc přinesou personalizované tipy pro lepší a kvalitnější spánek. Vybírat můžete z několika barev i lehce vyměnitelných řemínků. Chytré hodinky pořídíte zde.

Pokračování 3 / 18

Jízdenky, prosím! – Ovládněte nejdůležitější vlakové trasy Evropy

ADC Blackfire Ent
ADC Blackfire Ent | Zdroj: ADC Blackfire Ent

Milovníci cestování, chtěli byste si na chvíli vyzkoušet, jaké to je vrátit se do doby budování železnic? Chcete si užít zábavné a dobrodružné cestování po železnici? Zahrajte si i vy veleúspěšnou hru „Jízdenky, prosím!“, která se stane oblíbenou součástí zábavy v každé rodině i partě přátel.

Hra „Jízdenky, prosím!“ vás postaví do role stavitelů železničních tratí v Evropě.

Doporučený věk je od 8 let, ale troufáme si říct, že i mladší děti tuto hru zvládnou. Doba hraní je okolo 30–60 minut. Více informací najdete zde.

Pokračování 4 / 18

Darujte kouzlo něžné péče NIVEA

Nivea
Nivea | Zdroj: Nivea

Balíček něžné růžové péče vás potěší příjemnou vůní růží. Sprchový gel péči započne už ve sprše. Podpaží ochrání a osvěží kuličkový antiperspirant a o pokožku se postará tělové mléko. A třešnička na konec? Labello balzám zbarví rty do jemné růžové, takže budou prostě k zulíbání. Dárkovou tašku s kosmetikou plnou růží od NIVEA pořídíte zde.

Pokračování 5 / 18

Belgické lanýže Lesire-150g

Belvec
Belvec | Zdroj: Belvec

Jemné kakaové lanýže ve vkusném stříbrném obalu s vánočním motivem seženete zde.

Pokračování 6 / 18

Uriage Age Absolu Obnovující noční maska, 50 ml

Dr. Max
Dr. Max | Zdroj: Dr. Max

Obnovující noční maska s granátovým jablkem Uriage Age Absolu je určená pro zralou pleť. Poskytuje pleti třístupňovou péči: intenzivní korekci známek stárnutí, mimořádnou výživu a ochranu pleti. Nechte čas pracovat pro vás a dopřejte své pleti regeneraci, zatímco klidně spíte! Pořídíte zde

Pokračování 7 / 18

Darujte cestu zpět do minulosti ve stopách předků

GH
GH | Zdroj: GH

Vánoce, klasika, nevím, co darovat. Chce to něco originálního. A co takhle věnovat genografický test ANCESTREE, který poodhalí až několik stovek generací zpět genetické kořeny v otcovské nebo mateřské linii, případně obou? Nemusíte řešit, zda je to dárek pro muže či pro ženu. Prostě originální a hodnotný. Tento jistě nečekaný dárek seženete zde.

Pokračování 8 / 18

Sebevědomá vůně pro muže

Unilever
Unilever | Zdroj: Unilever

Balíček pro muže Axe Green Mojito & Cedarwood přináší mix deodorantu a sprchového gelu, který zaručí dlouhotrvající vůni a příliv sebevědomí, s fosforeskujícími tkaničkami jako dárek. Neodolatelná vůně díky netradičnímu spojení exotických ingrediencí. Seženete zde.

Pokračování 9 / 18

Vysavač s mopem, se kterým uklidíte raz dva

BEKO
BEKO | Zdroj: BEKO

Usnadněte svým blízkým úklid domácnosti a udělejte jim radost multifunkčním vysavačem Beko s funkcí mopu. Ten je vhodný pro suché i mokré vysávání a umožňuje vyluxování a vytření v jednom kroku. Prostě ideální pomocník, se kterým zbude více času na to oblíbené.

Pokračování 10 / 18

Dr. Max Collagen Drink 45 sáčků

Doplněk stravy
Doplněk stravy | Zdroj: Dr. Max

Komplexní péče pro krásné vlasy, nehty a pokožku! Obsahuje kombinaci hydrolyzovaného kolagenu ve vysoké denní dávce 10 000 mg, kyseliny hyaluronové, biotinu a antioxidantů vitaminu C, zinku a manganu. Pořídíte zde.

Pokračování 11 / 18

Dámská lyžařská bunda

.
. | Zdroj: INTERSPORT

Dámská lyžařská bunda značky McKinley je vhodná pro ženy, které hle­dají na lyžování jak módní tak i funkční výbavu. Bunda disponuje nastavitelnou kapucí s odnímatelnou kožešinou, kartáčovaným vnitřkem lím­ce a zádovou částí pro extra teplo. Najdete pouze v Intersportu.

Pokračování 12 / 18

Certifikát LaserPlastic nebo kosmetika Skinceuticals

.
. | Zdroj: Laserplastic

Návštěva kliniky laserové a estetické dermatologie a plastické chirurgie je jako jít do wellness, odkud odcházíte nejen šťastnější, ale i krásnější. Proto je dárkový poukaz na libovolné ošetření či hodnotu ideálním dárkem pro každého. A všechny manželky i přítelkyně určitě potěší novinka na trhu, profesionální pleťová kosmeceutika SkinCeuticals. Obojí nyní se slevou 10 % s heslem VÁNOCE. Kompletní nabídku kliniky si prohlédnete zde.

Pokračování 13 / 18

Čistý zvuk i pohodlí

.
. | Zdroj: Samsung

Sluchátka Galaxy Buds FE od Samsungu nabízejí vynikající zvuk s mohutnými basy, aktivní tlumení okolních ruchů a neuvěřitelnou výdrž až 8,5 hodin přehrávání vkuse. To vše v povedené designu a tvaru, který perfektně sedne do ucha. Seženete zde.

Pokračování 14 / 18

Vánoční atmosféra, kterou musíte zažít

.
. | Zdroj: Německá turistická centrála

Když jsou centra německých měst svátečně vyzdobená a ulice i náměstí zaplaví moře světel, vůně perníčků, pražených mandlí a svařeného vína, znamená to jediné – Vánoce jsou za dveřmi. Nalaďte se na nejkrásnější období roku tam, kde mají adventní trhy tu nejdelší tradici. Více informací najdete zde.

Pokračování 15 / 18

Hra Escape Room – Úniková hra potrápí vaše šedé buňky mozkové

.
. | Zdroj: ADC Blackfire Ent

Máte rádi záhady a luštění všelijakých kvízů? Pak máte jedinečnou příležitost například nechat se zavřít do tajemné komnaty, ze které vám pomůže uniknout pouze váš důvtip. Anebo můžete zažít napětí a užít si rozplétání záhady z pohodlí vašeho domova díky hře Escape Room – Úniková hra. Stejně jako v případě ostatních verzí hry Escape Room po celém světě, i zde jsou hráči „uvězněni“ a cílem je najít kódy pro „útěk“ během 60 minut.

Hraje 3–5 hráčů, kteří si perfektně potrénují logické myšlení, týmovou práci, komunikaci, smysl pro detail a kreativitu. V omezeném čase se hráči musí rychle a správně rozhodovat, a to se hodí v životě úplně každému. Pořídíte zde.

Pokračování 16 / 18

Velký box kosmetiky pro silné muže s citlivou pletí

.
. | Zdroj: Nivea

Ani drsným mužům se nevyhýbá citlivá pleť. Dejte jí, co si zaslouží! Velký box kosmetiky pro silné muže s citlivou pletí se postará o tělo, tvář i vlasy a dodá mužské pokožce vše, po čem touží: klidné holení a mužnou vůni. Dárkový box pro silné muže s citlivou pletí od NIVEA MEN pořídíte zde.

Pokračování 17 / 18

Belgické pralinky Hamlet – Mini's figurky s karamelem, 175 G

.
. | Zdroj: Belvec

Směs Vánočních figurek z hořké, mléčné a bílé čokolády s karamelem je skvělý tip na sladký dárek. Lahodná belgická čokoláda potěší svou chutí děti i dospělé. Pořídíte ji zde.

Pokračování 18 / 18

Skinexpert by Dr. Max ReviHair XXL 120 cps.

.
. | Zdroj: Dr. Max

Máme recept na vlasy. Kombinace aminokyselin L-cystein, L-methionin, L-tyrosin a vitaminů, minerálů. Dále obsahuje extrakt z přesličky rolní, která pomáhá pečovat o vaše vlasy, nehty a pokožku. Podporuje normální pigmentaci vlasů a pokožky díky minerálu měď. Pořídíte zde.