Jak nosit mom jeans a vypadat stylově?

Jeansy - jedna z nejrozšířenějších součástí šatny snad každé ženy. Daly by se označit za naprostou klasiku a jen těžko byste hledaly někoho, kdo alespoň jedny jeansy ve své skříni nemá. Různé styly, střihy, barvy, vzory, aplikace, doplňky - ve všech těchto variantách se s nimi můžete setkat. Dnes zaměříme pozornost na jedny čistě dámské - mom jeans!

Mom jeans - čistě ženská záležitost

Ač by se to podle názvu mohlo zdát, rozhodně nejsou mom jeans novinkou na trhu. Stejný střih džínů byl velmi populární v devadesátých letech a přesně tou dobou jsou tyto džíny inspirované a znovu se dostávají do módního popředí. Jejich klasický střih je zaměřený na zvýraznění typické ženské postavy. Vysoký zúžený pas nechá vyniknout širší linii boků. Nohavice pak kopírují vaše nohy buď k rovnému, nebo mírně zúženému střihu u vašich kotníků. Zkrátka a dobře - jsou vám ušité na míru! 

Jejich výhodou je také to, že správně a přirozeně rozdělují vaši postavu. Zvolíte-li k nim volnější tričko, halenku a nebo košili, nezapomeňte je zasunout dovnitř. Dostanete tak outfit, který vaši postavu rozdělí na třetiny - první třetinu tvoří horní část těla, druhé dvě ta spodní. Díky tomuto malému módnímu triku můžete být klidně oblečená v obyčejném bílém tričku a mom jeans a budete vždy vypadat stylově! Výborně s nimi také fungují jakékoli crop topy, které laškovně nechají vykukovat kousek vašeho bříška!

EnvatoElements
EnvatoElements

Ženskost tohoto střihu výrazně podpoří ještě jedna zásadní věc. A tou jsou podpatky! Nebojte se k nim obout lodičky, platformu nebo třeba boty na klínku. Prodlouží vám nohy a rozvlní vaše boky, takže svému outfitu dodáte takovou malou ženskou třešničku na dortu! Mom jeans si s podpatky skvěle rozumí a vypadají fantasticky! Podívejte se na https://modivo.cz/c/kalhoty-mom-jeans a vyberte si ty pravé přesně pro vás!

Podzimní variace s mom jeans

Na podzim nezapomeňte přes svůj outfit přehodit někaký kousek, který vás zahřeje, ale zároveň ho v odpoledním teplejším počasí můžete nechat rozepnutý. Skvěle se hodí třeba lehký kabát, trenčkot nebo parka. Dámské značkové parky jsou v posledních letech nesmírně oblíbené, ale hlavně jsou funkční! Vypadají trendy a skutečně vás zahřejí! Doplňte svůj outfit o pořádný šátek nebo šálu, nebojte se nasadit na hlavu jednoduchou čepici a ani přízemní mrazíky vás po ránu nezaskočí. 

Pokud se necítíte na podzimní chození v lodičkách, rozhodně nezoufejte! Mezi zimní a podzimní hity posledních let patří tzv. boots. Boty inspirované punkovou popkulturou najdete i na podpatcích a platformách, takže směle do nich. Stejnou službu vám udělají polokozačky ve stylu devadesátých let, které si s mom jeans velmi dobře rozumí. Teď už jste na letošní podzim dokonale vybavena! Svařák do ruky a vstříc barevným ulicím!