Kde koupíte módní kousky v duchu této barevné inspirace?

Kde koupíte módní kousky v duchu této barevné inspirace? Zdroj: Instagram @lunaisabellaa, @lara_bsmnn a @kerrywalker_

Baleríny, Reformation, 8400 Kč, thereformation.com
Boty, Reformation, 15 000 Kč, thereformation.com
Brož, Cos, 45 eur, cos.com
Čepice, 49 eur, šála, 89 eur, & Other Stories, stories.com
Čepice, Mik x Romaniv, 1800 Kč, janamikesova.com
30
Fotogalerie

Vánoční barevné kombinace: 7 nádherných outfitů, které jsou stvořené pro sváteční návštěvy

Tento týden vrcholí advent a spolu s ním i nejrůznější srazy nad vaječňákem a svařákem. Jestli si chcete tento čas užít i stylově, máme pro vás tipy na jednoduché barevné kombinace, které vám šmahem vykouzlí nenucený outfit s předvánočním nádechem.

Vínová + hnědá

Letošní podzim bezkonkurenčně ovládla červená barva. Nicméně, jak sezóna postupovala, začaly se přidávat i tmavší a zemitější odstíny vínové a hnědé. Barvy, které jsme dříve vnímali spíše jako konkurenční odstíny, se nyní staly základem k nekonečným hrátkám v duchu zimního colorblockingu.

TIP NA VIDEO: Jak se obléknout k vánočnímu stromečku?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 7

Tmavomodrá + zlatá

Jestli některá barva působí klasicky i ve spojení se zlatou, pak je to bezesporu námořnická modrá. Okázale lesklé akcenty v tomto případě jednoduše dodáte skrze masivní šperky, zdobné knoflíky, výraznější sponu pásku nebo originálně – třeba když si na tmavomodrý kabát připnete jednoduchou zlatou brož.

Pokračování 3 / 7

Tmavě zelená + hnědá

Nenucený vánoční šmrnc outfitu dodáte také pomocí zimní textury – v tomto případě dobře poslouží faux fur kožíšek v přírodní paletě a tmavozelený akcent, který evokuje barvu vánočního jehličí. Tato barevná kombinace není sama o sobě až tak dechberoucí a je potřeba ji ještě něčím vyvážit: klidně třeba denimem a vínovým lakem na nehty.

Pokračování 4 / 7

Krémová + vínová

Tak, jako se vínová netradičně snoubí s hnědou, vybrala si jako svůj další módní protějšek krémovou. Tato barva se stává základem, na kterém karmínové detaily dostávají ještě luxusnější náboj. „Sněhurkovská“ kombinace nepatří k prvoplánovému mixu, nicméně nelze jí upřít delikátní přesah – tak trochu totiž evokuje oblíbený vaječňák a svařák.

Pokračování 5 / 7

Tmavě modrá + tmavě zelená

K tradičním vánočním vzorům patří tartan, ať už si pod ním představíme pohodlné kostkované pyžamo na sváteční povalování nebo třeba elegantní sukni. Neméně slavnostním dojmem však působí i kostkovaný vzor namíchaný z tmavomodré a zelené. Ten nám rovněž dává další návod na ultimátní vánoční colorblocking.

Pokračování 6 / 7

Červená + stříbrná

Červená barva se stala královnou podzimní a zimní módní každodennosti, když Instagram doslova zaplavily outfity ve stylu touch of red. Dříve obligátní vánoční barva tak potřebuje nový náboj, aby působila slavnostně. Tím se může stát kombinace se stříbrnou, ať už v metalickém nebo flitrovém provedení. Současné kolekce přejí oběma.

Pokračování 7 / 7

Tmavě šedá + zlatá

Jestli vás lákají vás „flitry na den“, pak můžete vyzkoušet ještě jednu barevnou kombinaci, která v sobě ukrývá vánočního ducha – opulentní třpytivou zlatou, kterou příhodně uzemňuje tmavě šedá. V tomto případě outfit funguje i díky kontrastu textilií, kdy na jedné straně září flitrová výšivka a na druhé straně jí sekunduje matný mohér.

Kde koupíte módní kousky v duchu této inspirace? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.