Jak na podzim nosit bomber?

Jak na podzim nosit bomber? Zdroj: Instagram @annabelrosendahl @sonjaleigh_

Jak na podzim nosit bomber?
H&M, 9999 Kč, hm.com
Noona, 3960 Kč, zalando.cz
Zara, 1299 Kč, zara.com
COS, 150 eur, cos.com
36
Fotogalerie

Tento svrchník letos zastínil milované sako i koženou bundu. Jak ho stylově nosit?

Podzim je čas svrchníků, kterých se většinou nemůžeme dočkat už od srpna. Letos ale mají oblíbená saka, kožené bundy, ale i trenčkoty velkého konkurenta – sportovně laděný bomber. Ukážeme vám, jak ho zakomponovat do podzimního šatníku i jak mu dodat notnou dávku elegance. Tady je sedm nápadů na snadné outfitové kombinace, které vás budou bavit.

Ležérně s modrými džíny

Není snazší módní kombinace než bílého trička, rovných (ale i baggy) džínů ve světlejších tónech denimu, bomberu a tenisek. Tento outfit vám krásně poslouží během každodenního pobíhání i při volnočasových víkendových aktivitách. Až se ochladí, tričko vyměňte za rolák nebo jej navrstvěte se svetrem, z něhož bude límeček topu nenápadně vykukovat. Pro více elegantní look se pak nabízí vyměnit nadčasové tenisky za kotníkové boty na podpatku.

TIP NA VIDEO: Jaké trendy vládnou letošnímu podzimu?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 7

Elegantně s černými džíny

Stačí změna barvy, a váš outfit s bomberem hned dostane elegantnější ráz. Pokud se vyžíváte v černé barvě, vyzkoušejte all black outfit, v němž prim budou hrát tmavé, klidně lehce seprané džíny rovného nebo flare střihu a bomber, který spíš než sportovními prvky vyniká čistými minimalistickými liniemi a výraznými rameny. Přesně takový kousek letos seženete v běžně dostupných řetězcích – umírněné verze černého bomberu aktuálně nabízí Zara a Mango.

Pokračování 3 / 7

S maxi sukní

Maxi sukně vládnou letošnímu podzimu, pojďte proto jejich potenciál využít naplno. Na pomoc si vezměte černou saténovou sukni v bias cut střihu, doplňte ji o oversize triko, košili nebo chunky svetr a navrch přidejte velký delší bomber ve výrazné barvě. U bot se pak nebojte využít tzv. wrong shoe theory, s níž přišla stylistka Allison Bornstein, a zvolte nečekaný pár, který dodá outfitu na jeho jedinečnosti – nebojte se retro tenisek, kožených balerínek ani kovbojských nebo motorkářských kozaček.

Pokračování 4 / 7

Celokožený outfit

Vítejte v nové éře kožené, píše ráda má kolegyně Ivona, která je milovnicí kožených svrchníků. A v tomto případě jí nejen já musím dát za pravdu. Švédská značka Acne už během jara zažehla velký módní boom v podobě kožených bomberů, který teď na podzim můžete nejlépe zúročit. Zvolte ideálně model sahající po pás a doplňte jej dlouhou koženou sukní. Pokud se nebojíte aktuálních mikrotrendů, klidně outfit oživte ještě černými nebo červenými ponožkami a přidejte mokasíny, případně baleríny.

Pokračování 5 / 7

S kapsáči ve stylu Y2K

Móda Y2K se stále propisuje do současných trendů, byť už jsou tyto tendence umírněnější a získávají na příjemném minimalismu. Pokud jste nicméně propadli hitu posledních dvou let – kapsáčům – tak se je nebojte během podzimu obléct ke koženému nebo šusťákovému bomberu. V barevné škále se ovšem držte neutrálních tónů a prim nechte hrát drobné detaily – výrazné kapsy, sepraná kůže na bundě nebo barevná kabelka k ozvláštnění postačí.

Pokračování 6 / 7

S mini sukní nebo šortkami

Čím vyvážit oversize bomber? No přece sukní nebo šortkami v mini délce. Pokud se nebojíte odhalených nohou, využijte tento outfit coby podzimní party look. Ležérnost velké bundy skvěle vyváží okázalé lodičky nebo sandálky, případně třpytivý top. Kontrastů se v tomto případě vůbec nemusíte bát!

Pokračování 7 / 7

S košilí a flare legínami

Přestože se může zdát, že bomber si bude vždy nejlépe rozumět s džíny, opak je pravdou. Můžete jej nosit ke kalhotám jakéhokoliv střihu, a hrát si tak s celkovou siluetou. Během podzimu klidně zkuste dát šanci pohodlné kombinaci se zvonovými legínami, kterým eleganci dodáte pomocí modré nebo bílé košile. Z bot zvolte buď tenisky na masivnější podrážce nebo slavné šněrovací boty Dr. Martens.

Kde sehnat stylový bomber? To zjistíte ve fotogalerii v úvodu článku.