Číslo 22 je v numerologii považováno za mimořádně silné. Co vám může přinést do života?

Číslo 22 je v numerologii považováno za mimořádně silné. Co vám může přinést do života? Zdroj: iStock.com

Magické datum 22. 2. 2022: Co vám může přinést do života?

Je 22. den druhého měsíce roku 2022. To je příliš mnoho dvojek na to, aby ti, kdo věří v magické síly mezi nebem a zemí, nepřisuzovali tak čarovnému datu význam. Co v sobě nese číslo 22 a jak můžete jeho sílu využít ku prospěchu ve svém životě?

Numerologové věří, že čísla mají svůj význam – a tento význam není spojen s ničím menším než s všeobjímající energií vesmíru. Číslo 22, podobně jako číslo 11, je pak považováno za číslo mistrovské a přináší s sebou zcela zásadní věci. S touto teorií pracují i jiné magické a věštecké praxe: například ve Velké arkáně tarotu najdeme právě 22 karet. Co ale tedy dvacet dvojka přesně znamená?

TIP NA VIDEO: Čínský horoskop pro rok 2022

Video placeholde

Dvojka je číslo spojené s intuicí, vnímavostí, ale také s mezilidskými vztahy a komunikací. Určitě jste zaregistrovali fenomén (a možná se dokonce děje i přímo vám), kdy se lidem opakovaně stává, že při náhodném pohledu na hodiny vidí čas 22:22. Někteří věří, že tímto způsobem s námi komunikují naši strážní andělé. Pomocí kombinace dvojek se nám pak snaží sdělit, že jsme se po duchovní stránce posunuli (nebo se brzy posuneme) na další level. Naše vnitřní oko je zcela otevřené a v pozoru. Dokáže vnímat to, co běžně zůstává skryté. Naše sny mají věštecký charakter.

Už to je samo o sobě silné, ale 22. února 2022 je magická moc čísel ještě intenzivnější. Pokud máte problém uvěřit, že se s vámi snaží komunikovat nebeská stvoření, ale přesto máte pocit, že v posledních dnech je něco tak trochu jinak, v přeneseném významu 22 (nyní dokonce 222) označuje ideální čas pro uskutečňování svých vizí, snů a přání. Podpořte přízeň osudu rituálem a napište si všechna svá přání na papírek, klidně i ta opravdu tajná nebo trochu šílená. Počkejte na 22:22 hodin a na svém oblíbeném místě nebo v klidu a tichu vlastního domova papírek v mystičce spalte. Představujte si přitom zlatou, nekonečnou cestu a slunečný horizont, symbolizující vaši zcela otevřenou budoucnost plnou elánu a možností.

Protože číslo 2 přirozeně symbolizuje také pár, 22 (a tedy i datum 22. února 2022) je slibné rovněž z hlediska mezilidských vztahů. Zejména pak pomáhá k výrazně lepší, jasnější a upřímnější komunikaci. Právě tento den je ideální pro to se konečně vyznat z citů, nebo naopak vyslovit nepříjemné věci, které vás dlouho trápí, případně se nebránit novým seznámením. Proudy vesmírných energií zajistí, že v této oblasti všechno dobře dopadne a možná narazíte i na osudovou lásku.

V neposlední řadě je 22. únor 2022 skvělým dnem pro to pečovat o (fyzicky i metaforicky) rozbolavělé stránky osobnosti. Jste-li ve stresu, naordinujte si odpočinek. Užijte si kvalitní skin care, vypněte telefon, zajděte si na jógu. V tento den budou mít veškeré relaxační činnosti a pečující procedury dvakrát takový účinek.