14
Fotogalerie

Toužíte po dokonalém hustém obočí? S těmito pomocníky nešlápnete vedle

Chcete zvýraznit rysy v obličeji a přitom nestrávit v koupelně dlouhé desítky minut? Nic se nevyrovná efektu správně vytvarovaného a zvýrazněného obočí. Jak se dopracovat k dokonalému tvaru a jaké produkty pro jeho úpravu zvolit?

Obočí dominující celému obličeji se vrací na scénu! Dobře tedy udělali zejména ti, kteří odolali nedávnému mikrotrendu v podobě úzké linky a neuspořádali žádný divoký nálet pinzetou. Během podzimu bude totiž opět v kurzu husté neposedné vyčesané, a hlavně přirozené obočí. Pokud si tedy potrpíte na look, jenž nevyžaduje složitou údržbu, můžete jásat.

TIP NA VIDEO: Vyzkoušeli jsme řasenku na obočí. Jak to dopadlo?

Video placeholde

Důkladná péče o obočí je v líčení důležitým prvkem. Na trhu najdete velké množství tužek i takzvané brow powders, tedy něco jako oční stíny na obočí. Vyzkoušet ale můžete i tónovací gely, které vypadají jako řasenka a pracuje se s nimi podobným způsobem. V denní make-up rutině vám nicméně postačí průhledný fixační gel určený na úpravu obočí nebo kartáček a trocha vlasového gelu či laku.

Před začátkem nové sezóny též doporučujeme nechat si upravit obočí u profesionálů a poté už jej jen udržovat. Navštívit můžete například Brow Bar od značky Benefit, který najdete ve vybraných parfumeriích Sephora. Odborníci vašeobočí nejen vytvarují, ale také vám pomůžou vybrat vhodné produkty a ukážou vám, jak jej doma upravit a jak o něj správně pečovat, aby bylo přirozeně husté a zdravé.

Tipy na ty nejlepší produkty pro vaše obočí najdete v galerii.