Zdroj: IG @frannfyne, @
michael_lesage_

Zdroj: IG @frannfyne, @ michael_lesage_

Vlasy jako Jane Birkin nebo Jenna Ortega? Tyto 4 střihy jsou letos nejžádanější

Ačkoliv počasí ukazuje opak, podzim je tady a s ním také potřeba navštívit kadeřníka. Vlasy jsou po létě unavené, zničené a bez života a zaslouží si malý restart, stejně jako vy. Jaké účesy a střihy budou dominovat podzimu?

Mikádo končící u brady

Tento klasický účes je momentálně trendy hlavně díky Hailey Bieber, která ho hrdě nosí už téměř rok. Vlasy zastřižené v rovině brady do jedné délky vytvoří hladký a trendy účes a skvěle se hodí pro všechny typy vlasů. Výborně si rozumí s nejrůznějšími pokrývkami hlavy či doplňky, jako jsou skřipce a čelenky do vlasů.

TIP NA VIDEO: Jak správně používat suchý šampon?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Hush cut

Účes, který vznikl v Koreji, je jako dělaný pro ženy, jež se nebojí trochu experimentovat. Hush cut je velmi rozevlátý, jemný a vrstvený účes a jeho základ tvoří prameny rámující obličej. Tento střih se hodí pro všechny typy vlasů, ideální je ale hlavně pro osoby, které už nebaví zdlouhavý styling. V účesu totiž najdete vrstvy v celé délce, což vlasům přidá na objemu a na přirozeném pohybu.

Pokračování 3 / 4

Devadesátkový objem

Vybavte si módní časopisy z devadesátých let. Vzpomenete si, jak vypadaly hřívy modelek na jejich stránkách? Opulentní vlny, objem a nekonečná délka zdobily hlavu snad každé z nich. A přesně to se teď vrací, jen ne na stránky časopisů, ale do krátkých TikTokových videí. K tomuto stylingu potřebujete rovně střižené vlasy, přípravky dodávající objem a trochu zručnosti při fénování. Možná není náhodou, že se tento trend objevuje v době, kdy má mnoho influencerů k dispozici Dyson Airwrap, tím totiž vytvoříte přesně takové vlny doslova za pár minut.

Pokračování 4 / 4

Ofina podle Jane Birkin

Tato ofina je už několik let sama o sobě kultem, stejně jako její ikonická nositelka. Proslavila ji totiž nedávno zesnulá Jane Birkin, modelka a herečka, jejíž styl byl pověstný. Ofina v jejím stylu je vrstvená a mírně roztřepená a symbolizuje vzhled typické francouzské dívky. Nebojte se ji vyzkoušet. Zvlášť na podzim je tento střih skvělou volbou, neboť se snadněji udržuje ve stále perfektním stavu.