15
Fotogalerie

Gothic eyes a tváře jako od borůvek: Tohle je 5 největších beauty trendů podzimu

Podzim už je za dveřmi a je na čase zjistit, jak budou vypadat trendy v líčení. Nadcházející sezóna znamená pro spoustu beauty nadšenců hlavně ideální počasí pro nanášení vrstev, které by se v parném létě přirozeně rozpíjely a roztékaly. Co můžeme tedy očekávat? Vracet se bude jeden nečekaný jarní trend a výrazné obočí. Čeká nás však i překvapivá novinka v barvě lesních plodů.

Gotické kouřovky

Podobně jako letošní jaro i podzim 2023 se ponese ve znamení goth punku a kouřového líčení! Vsaďte na intenzivně nalíčené oči v lesklých i matných odstínech černé a šedé v kombinaci s dokonalou pletí a nahými rty nalíčenými buď nude rtěnkou v jejich přirozené barvě, nebo pouhým průhledným leskem.

TIP NA VIDEO: Jak vytvořit dokonalé kouřové oční stíny?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Výrazné rty

Stejně jako výrazné líčení očí byly na přehlídkových molech k vidění i výrazné rty – ovšem ne dohromady. Pokud výrazným očím tolik neholdujete, možná pro vás budou temně natřené rty to pravé. Nosit se bude klasická rudá, odstíny červeného vína či hnědá ve stylu 90. let

Pokračování 3 / 5

Obočí jako dominanta

Divoké, ale přesto definované a upravené obočí, které bylo poslední rok v ústraní, se vrací na scénu. Opět postačí, když vyplníte mezery tužkou nebo speciálním stínem na obočí a brvy vyčešete průhledným fixačním gelem směrem nahoru. Ale to si pravděpodobně všechno moc dobře pamatujete, a tak stačí jen obnovit arzenál v kosmetické taštičce. Tipy na konkrétní produkty naleznete v galerii.

Pokračování 4 / 5

Borůvkové tváře

Zatímco s filmem Barbie a s ním spojeným barbiecorem vzrostl na sociálních sítích počet příspěvků s růžovými tvářemi, na podzim maličko přitvrdíme. Na přehlídkových molech byly k vidění tváře zabarvené téměř do fialova, a inspirace bobulovými plody je tedy víc než zřejmá. Pokud se nebojíte zkoušet nové věci a přístupy (a není žádný důvod, proč byste se bát měli), vykonturujte tváře pomocí produktu v barvě ostružin či zmíněných borůvek. 

Pokračování 5 / 5

Zářivá pokožka

Zdá se, že rozjasňovač je záležitost primárně letní, nicméně trendy velí neodkládat jej ani na podzim! Používejte lehké podkladové produkty nebo CC krémy pro conejpřirozenější efekt zářivé pleti a poté naneste rozjasňující produkt. Ten můžete aplikovat na místa, kam na tváři dopadá světlo, nebo jej naneste v tenké vrstvě na celý obličej. Zářivosti se letos meze nekladou. 

FILMSTRIP