Den pro mou mámu

Den pro mou mámu Zdroj: Archiv pořadatelů

Prague Food Festival
Prague Food Festival
Prague Food Festival
Dyzajn Market
Dyzajn Market
8
Fotogalerie

Víkend v Praze: Luxusní delikatesy, lokální design & den s mámou

Čeká vás víkend v Praze a přemýšlíte, jak s ním naložit? Domluvte se s maminkou, kamarádkou, dcerou nebo partnerem a vyrazte ven. Máme pro vás tři tipy na unikátní akce pod širým nebem. 

Dyzajn Market Léto 2018

Neřešte dárky na poslední chvíli a zajděte se podívat na letní Dyzajn Market. Originálních šperků, doplňků, kabelek, batohů, dekorací, hraček, papírových předmětů i módních kousků tam bude vystavovat na sto osmdesát designérů z tuzemska i sousedních států. Součástí marketu budou i módní přehlídky třinácti oblíbených návrhářů (nejen oblečení, ale i šperků nebo kytic), divadlo, kapely, DJs, dětský koutek a dvacet stánků se skvělým jídlem a pitím.

Kdy: 26.–27. května 2018

Kde: Náměstí Václava Havla, Národní 4, Praha 1

Program najdete zde, seznam designérů zde.

Dyzajn Market
Dyzajn Market | Zdroj: Archiv pořadatelů

Den pro mou mámu

Nestihla jste s maminkou pořádně oslavit Svátek matek? Ještě máte šanci, a to na unikátní akci, která se jmenuje Den pro mou mámu. Na programu je interaktivní přednáška s psycholožkou Alžbětou Protivanskou, která poradí, jak zlepšit vztah s mámou nebo jak na děti nepřenášet vlastní strachy, a se stylistkou Kamilou Vodochodskou, s níž pro změnu můžete probrat svůj styl. Vedle toho budou probíhat diskuse se známými ženami o ožehavých tématech mateřství (pozvání přijaly například Andrea Růžičková, Lejla Abbasová nebo Tereza Kostková s maminkou). Pro návštěvnice jsou připraveny soutěže, slevy i dárečky. Akcí budou provázet Mahulena Bočanová a Lucie Špaková, zakladatelka vzdělávací platformy Štroodl.

Kdy: 26. května od 10:30 do 20:00

Kde: Nové outletové centrum Prague The Style Outlets u letiště Václava Havla, Ke Kopanině 421, Tuchoměřice

Program a seznam spíkrů najdete zde.

Den pro mou mámu
Den pro mou mámu | Zdroj: Archiv pořadatelů

Prague Food Festival

Známá akce pro všechny milovníky dobrého a kvalitního jídla Prague Food Festival se letos koná již po dvanácté. A opět v překrásných kulisách pražského Vyšehradu, kde se pod širým nebem představí nejlepší šéfkuchaři a producenti lokálních delikates a nápojů. Ochutnat můžete jak domácí, tak světovou kuchyni, kterou představí restaurace známé z Maurerova výběru Grand Restaurant.

Kdy: 25.–27. května

Kde: V Pevnosti 5b, Praha 4

Program najdete zde, seznam restaurací zde.

Prague Food Festival
Prague Food Festival | Zdroj: Archiv pořadatelů