Salma Hayek

Salma Hayek Zdroj: profimedia.cz

Tajné triky slavných žen pro lepší spánek! Meditace i citronový čaj

Kvalitní spánek je základ. Když jste perfektně odpočatá, máte lepší náladu, celkově se cítíte lépe a to se projeví i na vašem vzhledu a kvalitě odvedené práce. Své o tom ví také slavné ženy, které se podělily o své triky, jak se vyspat co nejkvalitněji. 

Salma Hayek (52)

Mexická herečka pije každý večer rozpustný nápoj bohatý na vápník a hořčík (konkrétně CalMag Plus with Vitamin C & D3). Díky tomu si každou noc užije opravdu kvalitní spánek. A nejen to! Salma také prozradila, že nápoj zlepšuje trávení, takže se každé ráno cítí opravdu skvěle.

Salma Hayek
Salma Hayek | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 6

Miranda Kerr (35)

Miranda Kerr
Miranda Kerr | Zdroj: profimedia.cz

Australská topmodelka má recept na to, jak se skutečně vyspat do růžova! Stačí jí k tomu levandulová mlha (její oblíbená je od značky Kora Organics). Každý den před spaním si ji nastříká na důkladně vyčištěný obličej a také na polštář. Díky opojné levandulové vůni se jí i rychleji usíná.

Pokračování 3 / 6

Lea Michele (32)

Lea Michele
Lea Michele | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 6

Jennifer Aniston (49)

Americká herečka si každý den (zhruba dvě hodiny před tím, než si jde lehnout) připraví čaj z citronů. Stačí citron oloupat, nakrájet dužinu, zalít horkou vodou a po vychladnutí ještě přidat čerstvou citronovou šťávu. Čaj ji pročistí a tělo nemusí v noci tak horlivě trávit, takže si užívá odpočinku.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 6

Gwyneth Paltrow (46)

Slavná herečka má hned dva předspánkové rituály. Zhruba hodinu předtím, než jde spát, vypne svůj mobilní telefon a nechá ho v jiné místnosti. Těsně před spánkem si dopřeje pětiminutovou meditaci. Díky této kombinaci se prý každé ráno vzbudí dokonale odpočatá.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 6

Bella Hadid (22)

Možná vás to překvapí, ale americké herečce ke kvalitnímu spánku nejvíce pomáhá horká koupel. Před spaním si napustí vanu, nasype do ní svou oblíbenou sůl, přidá esenciální oleje a nakonec si dopřeje ještě peeling.

Bella Hadid
Bella Hadid | Zdroj: profimedia.cz

Americká topmodelka patří v současnosti mezi nejžádanější ve své branži a také vymetá jeden večírek za druhým, a tak je jasné, že dlouhý spánek si každý den rozhodně dopřát nemůže. Má ovšem recept na to, jak může být i krátký spánek opravdu kvalitní. K usínání si pouští meditační hudbu, díky které se dostane do hlubokého spánku a je perfektně odpočatá i po čtyřech hodinách.