Kate a William se těší na další přírůstek

Kate a William se těší na další přírůstek Zdroj: Profimedia.cz

Jak se bude jmenovat třetí dítě Kate a Williama? Tohle jsou tipy bookmakerů!

Ani ne hodinu poté, co předevčírem Kensingtonský palác oznámil třetí těhotenství vévodkyně Kate, se začaly rojit úvahy a spekulace, jak by se mohl třetí potomek jmenovat. Bookmakeři vypisují kurzy na tato jména!

Pohlaví děťátka samozřejmě není v této fázi těhotenství ještě známo (nebo alespoň ne veřejnosti), a tak se snahy bookmakerů ubírají oběma směry, tedy k tipům na dívčí i chlapecká jména.

Ve hře jsou opět jména některých členů královské rodiny, jako třeba Diana, Charles anebo také Margaret (královnina sestra) či Victoria (toto jméno by si prý přála královna). Nejde o nic nového, o těchto jménech se spekulovalo už v případě George a Charlotte, jejichž celá jména mimochodem znějí George Alexander Louis z Cambridge a Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge. Což zvyšuje pravděpodobnost, že se bookmakeři minimálně jednou trefí.

Okouzlující rodinka se příští rok opět rozroste. O koho, na to si můžete zatím pouze vsadit
Okouzlující rodinka se příští rok opět rozroste. O koho, na to si můžete zatím pouze vsadit | Zdroj: Profimedia.cz

A jaké jsou aktuální kurzy? Například podle londýnského bookmakera Williama Hilla jsou v tuto chvíli vypsané kurzy 8 ku 1, že se třetí dítě Kate a Williama bude jmenovat Alice, 10 ku 1 Elizabeth, 12 ku 1 James a 12 ku 1 Atrhur (Charlesovo a Williamovo prostřední jméno). Sázková kancelář Ladbrokes pro změnu vypisuje kurzy na jména Alice (10 ku 1), Victoria (10 ku 1), Alexandra (12 ku 1), Albert (14 ku 1) a Philip (14 ku 1).

Video placeholde

Z dosavadních vypsaných kurzů je tedy zřejmé, že sázkaři by nejraději viděli jako třetí přírůstek do rodiny malou princeznu jménem Alice. A proč zrovna Alice? Údajně po jedné z dcer královny Viktorie, která prý byla velmi starostlivá, citlivá a pečující vůči svému okolí.

Video placeholde