Která znamená zvěrokruhu fungují na muže jako magnet?

Která znamená zvěrokruhu fungují na muže jako magnet? Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Tato znamení zvěrokruhu fungují jako magnet na muže. Je mezi nimi i to vaše?

Pokud se nenajdete v následujícím seznamu, nesmutněte. Každá žena má své kouzlo! Podle astrologů to ale některé mají na poli lásky jednodušší než jiné. Typické vlastnosti těchto pěti znamení mohou za to, že po nich opačné pohlaví doslova šílí.

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana dávají velký důraz na vzhled. Mají silnou vůli a touží po vítězství. Milují módu a jejich žízeň po životě je opojná. Tyto dámy umějí milovat i být milovány. Snad právě to je jedinečná vlastnost, pro kterou je muži zbožňují. Ženy ve znamení Berana nenechají nikoho lhostejným. Vědí, jak to udělat, aby si jich druzí všimli, a také jak je získat. Tyto ženy často přitahují pozornost elegantními outfity. Stačí se jim podívat do očí a okamžitě se do nich zamilujete.

TIP NA VIDEO: Co čeká vaše znamení v lásce v roce 2024?

Video placeholde

Beran.
Beran. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Další znamení, od kterých se muži nemohou odtrhnout, najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Býk

Ženy narozené ve znamení Býka dokážou přirozenou kombinací něhy a krásy lapit srdce každého muže. Jejich něžná gesta je předurčují být milými, příjemnými a starostlivými partnerkami. A komu by se to nelíbilo? První, co muže na ženách v tomto znamení přitahuje, je jejich okázalá sladkost a osobní kouzlo. Muži jejich kouzlu okamžitě propadnou. Již zamilovaní pak ovšem zjišťují, že za zdánlivou křehkostí se skrývá vůle ze železa a oceli.

Býk.
Býk. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 3 / 5

Blíženci

Ženy narozené ve znamení Blíženců mají pro dobývání srdcí vrozené nadání. Jejich nepředvídatelnost dělá ze svádění vzrušující hru, při které se mohou na okamžik stát skromnou ženou a v následující minutě zase osudovou kráskou, ze které muži blázní. Blíženci mají mnoho podob, což znamená, že muži s nimi nemohou držet krok a jsou rychle spoutáni jejich nepolapitelným kouzlem.

Blíženci.
Blíženci. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 4 / 5

Rak

Ženy narozené ve znamení Raka mají vnitřní krásu, která okouzlí srdce toho, kdo se k nim přiblíží. Muži, kteří je potkají, se jimi nechají svádět, dokud neztratí hlavu. Jsou tak uchváceni, že se jim bude zdát, že objevili poklad. Krása žen v tomto znamení je na první pohled málo zřejmá, ale na druhý už ji z nich cítí naprosto každý. Ten, kdo dokáže jejich vnitřní krásu odhalit, takovou ženu pravděpodobně nikdy nevymění za jinou.

Rak.
Rak. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 5 / 5

Panna

Ženy ve znamení Panny jsou kouzelnice, které se dokážou transformovat podle toho, koho chtějí zaujmout. Jejich krása je přizpůsobivá očím těch, kdo se na ně dívají. To znamená, že pro muže neexistuje žádný způsob, jak jim uniknout. Panny vědí, jak pečovat o svůj vzhled, a vždy dokážou být svůdné, okouzlující a elegantní. Není muže, který by nechtěl kráčet po jejich boku.

Panna.
Panna. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková