Terapie sdílením online

Terapie sdílením online Zdroj: Mall.tv

Terapie sdílením online
Terapie sdílením online
Terapie sdílením online
4
Fotogalerie

Jedinečná šance: Přednáška o vztazích a komunikaci Terapie sdílením live a on-line!

Jak jsou současné mezilidské vztahy postižené sociálními sítěmi a esemeskami? Co to obnáší být připravený na vztah? Co to vůbec znamená být s někým ve vztahu? Jak si ho udržet a také jak ho důstojně ukončit? Na tyto a další vztahové otázky odpoví přednáška, se kterou Ester Geislerová a párový terapeut Honza Vojtko vyprodávali sály po celém Česku. Ale protože doba setkáváním nepřeje, nicméně potřeba sdílet zůstává, zrodila se Terapie sdílením ONLINE. Poprvé v historii tak máte možnost přednášku nejen zažít online, ale i se do ní zapojit prostřednictvím chatu na Mall.tv.  

Kdy: pondělí 7. 12. 2020, 18:00-21:30

Večerem vás provedou Ester Geislerová a Honza Vojtko.

Přednáška je rozdělena na dvě části:

8:00– 19:20

První část přednášky bude o tom, co to obnáší být připravený na vztah.

Přestávka 19:20– 20:00

Přestávka, kterou vyplní projekce hraného seriálu Terapie sdílením: O esemeskách a lidech.

20:00 – 21:30

Druhá část se věnuje otázkám: Co to znamená být ve vztahu? A co to znamená být ve vztahu v současné době? Jak ho udržet a jak ho důstojně ukončit? Zábavné a poutavé povídání doprovází fotografie, záznamy esemesek, animace, schémata, audio a jiné vizuální prvky. A taky chat, aby o sdílení nebyla jen řeč.

Vztahy Honzy Vojtka

Skvělé tipy a postřehy ohledně vztahů a randění má Honza Vojtko pro vás na webu Ženy.cz každý den. Kdo jsou feťáci lásky, co je mentální nevěra, kdy začíná vážný vztah a proč vám ještě neřekl „miluji tě“. Probrali jsme, kdy má cenu zachraňovat vztah nebo kdy může fungovat vztah otevřený. A spoustu dalšího. Každý všední den sledujte Vztahy Honzy Vojtka a najděte odpověď na to, co vás nejvíce zajímá.

Terapie sdílením jako seriál o současných vztazích vznikl ve spolupráci s Mall.tv. Jeho hlavním námětem jsou smsky a vztahy. Osm zpráv, osm epizod a osm příběhů. Příběhů, které inspirovali reální odesilatelé a příjemci krátkých vzkazů a objevily se na Instagramu Terapie sdílením.