Zázračná detoxikace - Robert S. Morse

Zázračná detoxikace - Robert S. Morse Zdroj: archiv firem

Janina Černá - Cukrfree
Detox šatníku aneb Najděte svůj styl - Petra Šestáková
A teď si vše pořádně pročistím
Zamilujte se do života s Kundaliní jógou - Dita Lyner
Zázračný úklid - Marie Kondo
6
Fotogalerie

Jděte do detoxu s těmito knihami. Vyčistí váš život

Už to na sobě cítíte dlouho. Máte nepořádek ve své skříni, vaše tělo také na tom není nic moc, kamsi se poděla radost ze života a vy pociťujete obrovskou touhu s tím něco udělat. Jděte do detoxu, všeho, lepší čas, než je teď, na přelomu zimy a jara, nenajdete.

Nevím, jak to máte vy, ale já místo zlomového ledna, kdy bych měla vítat nový rok a začít se změnami, mám zlomový březen. S končící zimou se ve mně vše hromadí a já potřebuji očistu. Těla, duše, vztahů. Toužím po nové energii a hledám ji. Pojďte skočit do detoxu a jaro přivítat svěží, zdravější a plná energie. Je čas se začíst do těchto detox průvodců.

Pokračování 2 / 6

Zázračná detoxikace – Robert S. Morse

Proč ji číst: Chcete pročistit tělo, zbavit se toxinů a přivítat jarní sluneční paprsky ve svěžím těle? Jste „detoxikační začátečník“? Sáhněte po komplexním průvodci, který je srozumitelný pro každého laika a velmi ceněný mezi odbornou veřejností.

Zázračná detoxikace - Robert S. Morse
Zázračná detoxikace - Robert S. Morse | Zdroj: archiv firem

Kniha podrobně líčí vzájemnou provázanost těla, mysli a duše při nabývání pevného zdraví na celý život. Předkládá doslova zázračnou detoxikační dietu a ukazuje, jak ji máme sladit s běžným životem. Obsahuje abecedu detoxikace a odpovídá na základní otázky, které s ní souvisejí. Nevíte, kdy je nejlepší začít s detoxikací? Přemýšlíte o tom, co se s vámi bude dít? Jak dlouho má detox probíhat? Odpovědi na všechny tyto otázky zde najdete. Vedle toho kniha vysvětluje také užívání jednotlivých syrových potravin a bylin pro čištění a léčení každého orgánu a systému i každé nevyváženosti v těle. Kromě toho zahrnuje celou řadu snadno využitelných odkazů, seznamy bylin a bylinných směsí, vlastnosti potravin, minerálů, fytochemikálií a buněčných solí, recepty na syrová jídla a podrobný rejstřík.

Pokračování 3 / 6

Cukrfree – Janina Černá

Proč se do ní začíst? Že je cukr nezdravý a je třeba se ho zbavit, ve svém okolí slyšíte ze všech stran. Co s tím něco udělat? Jestli chcete OPRAVDU říct sbohem cukru, a to způsobem, který vás bude bavit, není lepší cesta.

Janina Černá - Cukrfree
Janina Černá - Cukrfree | Zdroj: archiv firem

Život bez cukru není jen dieta, ale životní styl, kterým se rozhodla jít blogerka Janina Černá a rozhodla se s ním podělit a předat své nápady, recepty, inspirace i ostatním lidem, kteří to myslí s cukrem vážně. Najdete tu přes 70 cukrfree receptů, pro některé s netradičními surovinami. Jedná se tedy o kuchařku? Rozhodně ne. Kniha je hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové.

Pokračování 4 / 6

Detox šatníku aneb Najděte svůj styl – Petra Šestáková

Proč ji číst a mít ji neustále na očích? Tak už si to konečně přiznejte, chce to něco udělat s tím vaším šatníkem, jinak praskne ve švech. Máte tolik oblečení, ale když si máte vybrat outfit do práce, tápete a natož když se máte sbalit například na dovolenou? Roztřiďte ho, udělejte si pořádek a vždy budete vědět, co na sebe.

Detox šatníku aneb Najděte svůj styl - Petra Šestáková
Detox šatníku aneb Najděte svůj styl - Petra Šestáková | Zdroj: archiv firem

Obdivujete krásně srovnané šatny fashion blogerek? Ony mají jasno. Umění v organizaci šatníku je základ pro spokojený život a nalezení vlastního stylu. Zkuste ho najít s pomocí známé české vizážistky a stylistky Petry Šestákové, jež vás provede bezbolestně všemi fázemi. Poradí vám, jak si udělat čistku ve skříni, dodá vám odvahu ke zbavení se věcí, které už dávno nenosíte, a tím i získáte radost z každodenní volby oblečení. Podle systému feng-šuej platí, že uklidíš-li si v bytě, je to, jako by sis uklidil sám v sobě. A přesně to je ten důvod, proč se věnovat reorganizaci svých šuplíků. Petra vám poradí, jak vytvořit skupiny outfitů, které využijete na krátké i delší dovolené a kufr s klidem zavřete. Naučí vás se správně starat o své oblečení, aby vám dlouho vydrželo. Pomůže vám definovat základy vašeho šatníku… a co víc, bude vás to hrozně bavit.

Pokračování 5 / 6

Zázračný úklid – Pořádek jednou provždy – Marie Kondo

Proč ji číst a rovnou něco udělat? Protože váš život prokoukne. Znáte ty knížky, které mají opravdu tu moc, že se něco stane, tak tahle mezi ně rozhodně patří a právem se stala ohromným bestsellerem po celém světě a vyšvihla se na první místo žebříčku New York Times. Uklidíte si a změníte si život. Osobně potvrzeno.

Zázračný úklid - Marie Kondo
Zázračný úklid - Marie Kondo | Zdroj: archiv firem

Poznejte originální umění, díky němuž se spolehlivě zbavíte nepořádku a náležitě si uspořádáte věci. Proměňte svůj domov pomocí autorčiny inspirativní metody v trvale uklizené prostředí: Klíčem je vypořádat se s domácností ve správném pořadí, ponechat si jen to, co opravdu milujete, a udělat vše rychle. Získáte sebejistotu, možná, no určitě zhubnete, budete úspěšnější, načerpáte energii a konečně vezmete život do svých rukou. Změna bude nevyhnutelná. Váš domov projde očistnou terapií. Vše přehledné, logické, velmi dobře vysvětlené.

Pokračování 6 / 6

Zamilujte se do života s Kundaliní jógou – Dita Lyner

Proč ji číst a nedat z ruky? Milujete svůj život? Tak si ho hýčkejte. O pozitivních účincích jógy na tělo i mysl víte. Když vyzkoušíte principy kundaliní jógy, nastartujete radost, touhu se milovat, radovat a žít. A to určitě stojí za zkoušku.

Zamilujte se do života s Kundaliní jógou - Dita Lyner
Zamilujte se do života s Kundaliní jógou - Dita Lyner | Zdroj: archiv firem

Tato kniha přináší pohled do našeho nitra. Tentokrát se však autorka zaměřuje na život a naši „schopnost i neschopnost“ užít si všechny jeho podoby. Na svých lekcích kundaliní jógy Dita denně vidí, kolik lidí přichází v závoji melancholie, smutku a pocitu, že nic nemá cenu. A záhy pozoruje zázrak, jak rychle je právě díky této technice možné vystoupit z pomyslného tunelu ven na světlo, zůstat tam a prostě žít… A právě technika kundaliní jógy je jedním z nástrojů, jak najít cestu k sobě a žít svůj život ve zdraví, s radostí, láskou a v hojnosti. V knize najdete praktický návod, jak začít doma cvičit. Uváděné sestavy a meditace jsou autorkou osobně vyzkoušené, zná jejich účinek, a i když někdy vypadají velmi jednoduše, jsou jejich účinky silné a hluboké. Máte se na co těšit.

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!