Kolekce Audire Fluctus

Kolekce Audire Fluctus Zdroj: Archiv PR

Pop by Zuzana Kubíčková
2
Fotogalerie

Víkend s Mercedes-Benz Prague Fashion Week: Co si nenechat ujít?

Po půl roce se opět můžeme těšit na koncentraci toho nejlepšího a nejzajímavějšího, co přináší česká a slovenská módní tvorba. Program je tradičně pestrý, podívejte se na naše tipy, co si určitě nenechat ujít.

Sobota 23. 3.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week startuje pěkně zostra přehlídkou Jana Černého, která tradičně vybočuje místem konání. Letenskou pláň tentokrát vyměnil za multifunkční prostory DUP39, které najdete nedaleko Můstku. "Must-see" pro všechny, kdo sledují pánskou módu a rádi si do svého šatníku uloví třeba originální bundu (a platí to i pro holky, protože šusťákovka od českého Virgila Abloha je zkrátka unisexová).

Večer se pro změnu ponese v elegantním a minimalistickém duchu. V 18:00 startuje v 5. patře OD Kotva přehlídkové kombo ve složení Imreczeová a Nehera by Blackout.Therapy, což zaručuje sofistikovanou podívanou plnou ležérních ženských i pánských siluet. Těšíme se na perfektní střihy, nadčasové kabáty, a v případě Zdeňky Imreczeové i na šaty, které budeme chtít nosit nejlépe hned.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

U značky IMRECZEOVA se v obvykle monochromatických oděvech spojují čisté klasické linie s propracovanými detaily. Minimalistický základ kolekcí doplňují jak jemně elegantní ženské kusy, tak modely pohrávající si s maskulinní formou a střihem. ♣️ Kolekci můžete sledovat na našich Instagram Stories už v sobotu 23.3. od 18:00. #mbpfw

Příspěvek sdílený IMRECZEOVA (@imreczeova),Bře 20, 2019 v 1:14 PDT

Také si tento den nenechte ujít: přehlídky Moniky Drápalové, Michaela Kováčika a Terezy Vu

Neděle 24. 3.

V neděli máte naprosto unikátní možnost nahlédnout do budoucnosti módy. Od 14:00 až do 21:00 se totiž v garážích OD Kotva koná performance pro veřejnost, kde bude představena kolekce z budoucnosti s názvem Audire Fluctus. Spolupracovali na ní Iva Burkertová z ODIVI, student AVU Kryštof Brůha a designérka Julie Žil Vostálová v rámci projektu VODAFONE #jetovtobe.

Cílem je představit oblečení, které nás dokáže ochránit před elektromagnetickým vlněním a jinými negativními vlivy okolního prostředí. Budete se divit, jak brzy to může být aktuální. Přijďte kdykoli, performance, která vás pomocí aparátu Sonus Lumine Secundus přenese do budoucnosti, se opakuje zhruba každých dvacet minut. A chybět nebude ani tvář projektu Ben Cristovao!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Vždycky, když přijde jaro a s ním @mbpfw , jsem ve svým živlu. Tenhle rok je to ale trochu jiný. V neděli 24.3. v garážích Kotvy představíme spolu se studentem AVU @krystof_bruha a návrhářkou @zil_julie_vostalova naši kolekci z budoucnosti Audire Fluctus. Vznikla v rámci projektu #jetovtobě od @vodafonecz a já byla jejím ambasadorem. Radost, respekt, tréma, zvědavost, zodpovědnost… moje emoce je momentálně těžký popsat. Budu ráda, když nás za pár dní přijdete podpořit.

Příspěvek sdílený ODIVI (@odivi),Bře 17, 2019 v 10:32 PDT

Také si tento den nenechte ujít: přehlídky Pietro Filipi, La Formela a Adama Kosta

Pondělí 25. 3.

Nevíme, jak vy, ale my v pondělí poběžíme z práce dřív, abychom od 14:00 zhlédli první přehlídku návrhářky Božidary, která plete tlusté a barevné "chunky" svetry, o kterých jsme snili celou zimu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

SS19 BOŽIDARA #handmade #bozidara #knitwear #ss19 soon at Mercedes-Benz Prague Fashion Week @mbpfw #fw19 #mbpfw19

Příspěvek sdílený BOZIDARA (@bozidara),Úno 21, 2019 v 12:50 PST

Také si tento den nenechte ujít: přehlídky Lukáše Krnáče, Vandy Jandy a Mira Saba

Úterý 26. 3. (a dál...)

Poslední den přehlídkové části Mercedes-Benz Prague Fashion Week patří mimo jiné novinářské prezentaci nejnovějších kousků z kolekce POP Zuzany Kubíčkové.

Ale i pro veřejnost si Zuzka něco připravila, a to rovnou dva pop-up story– jeden v showroomu Luciela Taschen v Petrské ulici a druhý v krásných prostorách Deelive design store na Smetanově nábřeží. Zde můžete zhlédnout dosavadní kousky z neustále se rozvíjející kolekce Pop. Když sem dorazíte o den později, tedy 27. března (anebo pak kdykoli do 5. dubna), můžete si zde i předobjednat novinky, které byly prezentovány v rámci MBPFW.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Už zítra v SHWRMu představíme @pop.by.zuzanakubickova . . . . #fashion #trenchcoat #black #patentleather #handbag #prague #pop #popup #jaro #fullmoon #comingsoon

Příspěvek sdílený LUCIELA TASCHEN (@luciela_taschen),Bře 20, 2019 v 10:15 PDT

Také si tento den nenechte ujít: Přehlídky Petry Ptáčkové a Dominiky Kozákové