Video placeholde

Na Mlýnku: Pražské Onesip Coffee nabízí skvělé cappuccino

Pokud patříte mezi milovníky skvělé kávy a hledáte místa, kde ji umí připravit opravdu skvěle, nechte si poradit od vlogera Jaroslava Slámečky. Na nejlepší cappuccino v České republice vás pozve do jedné z nejmenších kaváren v Praze. Vítejte v Onesip Coffee.

Možná znáte z různých akcí nepřehlédnutelný pojízdný stánek vytvořený z mentolového kontejneru na odpadky. Za jejich kávou ale nemusíte daleko. Onesip Coffee espresso bar se nachází i v historickém centru Prahy, v Haštalské ulici. Díky kombinaci kávovaru Kees van der Westen s manuálními pákami, exkluzivní kávy z britské pražírny a umu baristy Zdeňka Hýbla, který zastupoval Českou republiku na soutěži Coffee Masters v Londýně, zde můžete ochutnat to nejlepší cappuccino v České republice. V Onesip Coffee se klade důraz především na čerstvost, proto každý den ke kávě nabízí pouze jeden domácí dezert.

Na prohlídku vás vezme Jaroslav Slámečka, spoluzakladatel pražírny Candycane coffee a vloger na 365 Cups of Coffee. Mrkněte na video v úvodu článku.

Další tipy najdete zde: