Festival Signal

Festival Signal Zdroj: Dušan Vondra

Designblok 2018
Petra Chadimová, zakladatelka platformy My ženy
Adéla Vinczeová, ambasádorka a moderátorka konference
Říjen si užiju a načerpám zkušenosti
5
Fotogalerie

Říjen nabitý akcemi. Designblok, konference pro ženy a Signal festival

Jakmile se uklidnilo září, kdy jsme se musely adaptovat po dovolené na školní rok a zvyknout si na nový režim, přichází pěkně dlouhý a nabitý říjen. Jednatřicet podzimních dní si můžete zpříjemnit na některé z těchto skvělých akcí, kde nasbíráte spousty inspirace a energie pustit se do něčeho nového.

Milujete umění? Lákají vás procházky večerní Prahou? Potřebujete nakopnout sebevědomí? Sdílet zkušenosti z oblasti podnikání a práce? Nebo se jen tak něco nového dozvědět, potkat nové lidi a strávit čas v příjemné společnosti? Tak to musíte vyrazit na tyhle akce. My si je do diáře píšeme červeně.

Signal festival 2018

Kdy? 11. 10. – 14. 10. 2018

Kde? Po celé Praze

Festival Signal
Festival Signal | Zdroj: Dušan Vondra

Kdo jednou tenhle festival světla a technologií v Praze zažil, už se po jeho skončení těší na další ročník. Klasické večerní procházky Prahou za světla pouličních lamp jsou vždy skvělé, ale co takhle pořádné světlo, barevné, blikající a vždy s nějakým chytrým nápadem. Budete ohromeni. Letos na vás čeká 20 instalací a nově i v Karlíně. Neminou nás témata k výročí sta let republiky. Samozřejmý je i doprovodný program. Stejně jako loni se můžete mrknout i na vnitřní instalace, jen je potřeba si zakoupit lístek do Galerijní zóny. Stáhněte si mapu instalací a vyrazte se svařákem v ruce na Staroměstské náměstí, Ovocný trh, ke Klementinu, do Karlína… kam vás nohy zavedou.

Pokračování 2 / 4

Konference Každá žena může 2018

Kdy? Sobota 20. 10. 2018

Kde? Vědeckotechnický park Plzeň

Petra Chadimová, zakladatelka platformy My ženy
Petra Chadimová, zakladatelka platformy My ženy | Zdroj: archiv My ženy

Podnikáte nebo o založení podnikání přemýšlíte? Končíte studia a přemýšlíte co dál? Toužíte po novém impulsu či změně? Jste maminka na mateřské a chcete pracovat podle svých představ? Tato unikátní konference vám dává příležitost zažít a osobně se potkat s inspirujícími ženami, úspěšnými podnikatelkami, ženami, které boří společenské stereotypy a jdou vlastní cestou. Je určena všem ženám, které si chtějí rozšířit své obzory v oblasti byznysu, managementu, osobního rozvoje i zdravého životního stylu. O své životní příběhy se přijedou podělit zajímavé a inspirující ženy různých profesí, které spojuje touha a odvaha jít za svými sny, nevzdávat překážky a žít svůj život naplno. Těšit se můžete na business konzultantku a podnikatelku Margaretu Křížovou nebo na slow fashion koučku Kamilu Vodochodskou či blogerku Krkavčí matku a mnoho dalších. Nezáleží, kolik vám je, jakou profesi vykonáváte či jaké máte sny. Důležité je, zda chcete svůj život plně uchopit do vlastních rukou a pracovat na sobě a na svých snech. O chuťové zážitky na konferenci se postará česko-srílanský tým kuchařů z nově otevřeného Arnie's bistro & coffee Plzeň. Mňam, už se těšíme.

Pokračování 3 / 4

Konference Umění být ženou

Kdy? 20. 10. 2018

Kde? Praha, Hilton Prague hotel

Adéla Vinczeová, ambasádorka a moderátorka konference
Adéla Vinczeová, ambasádorka a moderátorka konference | Zdroj: archiv firmy

Konference pro všechny ženy, které jsou odhodlané být šťastné a rády se inspirují ve všech oblastech svého života. Společně s Adélou Vinczeovou, která je ambasadorkou konference a i její moderátorkou, načerpáte informace od odborníků a odbornic ve svém oboru. Margit Slimáková vám osvětlí, jak být zdravou ženou a jak zajistit tu nejlepší stravu a péči o sebe, Jan Mülfait vám bude přednášet o tom, jak vést dítě ke štěstí a úspěchu a být pozitivním rodičem, Táňa Havlíčková vás seznámí se styly oblékání a mnoho dalších zajímavých hostů na sebe prozradí možné i nemožné v talk show Adély. Program je velmi nabitý a od rána do večera budete myslet jen sama na sebe a na to, jak svůj život vést ke štěstí a úspěchu.

Pokračování 4 / 4

Designblok 2018

Kdy? 25. 10. – 29. 10. 2018

Kde? Výstaviště Praha Holešovice

Tak tohle je zásadní akce podzimu, ze které si odnesete plnou hlavu nápadů a budete potěšeni, jak jsou lidé šikovní a mají talent. Designblok, Prague International Design Festival je největší výběrová přehlídka designu a módy ve střední Evropě. Historie festivalu sahá do roku 1999, kdy jej založili Jana Zielinski a Jiří Macek, ředitelé pořádající agentury Profil Media. Designblok tradičně uvádí tvorbu designérů a výrobců z celé Evropy, představuje novinky prestižních značek i prototypy mladých designérů a designérských studií.

Designblok 2018
Designblok 2018 | Zdroj: archiv firmy

Pražského týdne designu se každoročně účastní přes 200 vystavovatelů v hlavním prostoru Designbloku, který tvoří Superstudio, Openstudio a Art House. Kromě centrálního prostoru se během Designbloku otevírá celá řada galerií, showroomů a pop-up shopů po celé Praze, které připravují speciální program pro návštěvníky. Designblok každoročně přiláká více než 50 000 návštěvníků všech věkových skupin z České republiky i zahraničí.

Vyberte si, na kterou módní přehlídku vyrazíte, který workshop nesmíte vynechat. Tahle akce vás nenechá designově chladnými.