Která znamení zvěrokruhu patří k těm nejlaskavějším?

Která znamení zvěrokruhu patří k těm nejlaskavějším? Zdroj: iStock.com

Tohle je 6 nejlaskavějších znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně?

Někteří lidé jsou od přírody neuvěřitelně laskaví. Je příjemné s nimi být a komunikovat. Nikdy nemusí předstírat, že mají dobré srdce, protože vždy pomáhají lidem kolem sebe. Někdy bohužel ve vlastní neprospěch. Tento charakterový rys není dán jen výchovou, ale taky příslušností k danému znamení, v němž jste se narodili.

Ryby

Ryby jsou laskavé ke každému živému tvorovi. Zastaví bez rozmýšlení své auto na dálnici, aby zachránily psa, nebo koupí někomu kávu jen tak, aby mu udělaly radost. Jsou také neuvěřitelně trpělivé. Lidé oceňují trpělivost Ryb a cítí se s nimi dobře, když za nimi chodí se svými problémy a zlomeným srdcem. Tohle znamení zvěrokruhu je intuitivní a soucitné, dopředu ví, co někoho trápí, aniž by řekl jediné slovo.

TIP NA VIDEO: Co čeká vaše znamení v lásce v roce 2024?

Video placeholde

Ryby.
Ryby. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 2 / 6

Panna

Panny jsou vždy k dispozici, aby vám pomohly, a to ať už vás znají nebo ne. Pokud se vám rozbije auto nebo nemůžete získat pomoc jiným způsobem, jsou tu, aby vám pomohly. Jsou extrémně chytré, takže pokud nemůžete najít na něco odpověď, Panna ví, kde ji najít. Tohle znamení zvěrokruhu je spolehlivé, důvěryhodné a umí fantasticky naslouchat, když někdo potřebuje cokoli ventilovat. Panny nepředstírají, že poslouchají, na rozdíl od jiných, jsou přítomné a zapamatují si každé vaše slovo.

Panna.
Panna. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 3 / 6

Váhy

Váhy jsou empatické a soucitné, a proto bývají také k ostatním tak laskavé. Bez problémů vstanou v metru, aby vás pustily sednout, džentlmensky podrží dveře komukoli a dělají spoustu dobrovolnické práce. Váhy jednají s ostatními s respektem a jsou zdvořilé. Vždy mají sklon chovat se ke každému, s kým se setkají, laskavě a štědře. Někdy jsou to malé věci, které změní celý den, nebo dokonce celý život.

Váhy.
Váhy. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 4 / 6

Blíženci

Blíženci jsou laskaví a nikoho neodsuzují. Jsou velmi vstřícní, chytří a budou se vždycky snažit zajistit, aby se všichni v jejich přítomnosti cítili pohodlně a vítáni. Mají tendenci vidět v lidech jen dobro, které podporuje empatii a soucit. Blíženci vědí, co říct, když to nejvíce potřebujete, a jsou velmi laskaví. Někdy stačí ke změně jedno laskavé slovíčko, které vám spraví náladu. A to Blíženci dokážou.

Blíženci.
Blíženci. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 5 / 6

Lev

Lvi jsou známí svou laskavostí a vstřícným přístupem. Snadno a často projevují lásku a náklonnost, nic nepovažují za samozřejmost a zacházejí s ostatními tak, jak to považují za správné: s péčí a soucitem. Lev udělá cokoli, aby někomu pomohl, a to i na vlastní úkor. Loajalita je další silná vlastnost Lvů, takže pokud máte na své straně Lva, nemusíte se ptát, jestli tam bude i za týden, když ho budete třeba potřebovat.

Lev.
Lev. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Pokračování 6 / 6

Beran

Beran je silný a přímý, nikdy nikoho nepomlouvá a vždy myslí vážně to, co říká. Když vám něco slíbí, můžete se vsadit, že to splní. Beran je taky zvědavý, což znamená, že na každém člověku najde něco fascinujícího. Pokud je někdo smutný, Beran mu rád pomůže, aby se cítil lépe, tím, že se s ním vydá na nějaké dobrodružství nebo udělá něco zábavného. Berani mají obrovské srdce plné laskavosti.

Beran.
Beran. | Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková