.

. Zdroj: Profimedia.cz

Na tahle pozor! Manipulativní znamení, která dokážou zneužít vaši důvěru

Obvykle velmi sebevědomí, někdy až arogantní, tajemní a trochu děsiví. Pokud se chcete před takovými lidmi ochránit a být v bezpečí, je dobré vědět, že mezi některými znameními najdete víc takových. Pozor na ně, buďte obezřetní a nedovolte jim hrát si s vámi.

Panna

Panny vás dokážou nejrůznějšími způsoby přimět k tomu, abyste s nimi jejich hru hráli. Jsou posedlé svými cíli a nestarají se o nikoho, když chtějí, aby se splnilo to, po čem prahnou. Jsou ochotné k čemukoli, a až s vámi skončí, vymačkají z vás úplně všechno, co se jim hodí, a neohlédnou se zpět. Mohou vás tím úplně zablokovat a dohnat k psychickým potížím. Dávejte si na ně pozor a nenechte se vlákat do jejich sítí.

Tip na video: Co čeká jednotlivá znamení v lásce?

Video placeholde

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 6

Kozoroh

Kozorozi mají tendenci přebírat kontrolu nad situacemi, v nichž se ocitnou, ve svůj prospěch. Vždy se budou snažit dělat vše pro to, aby zvítězili oni, a pokud se vám náhodou podaří je odhalit dřív, vždy to dokážou zakamuflovat tak, aby to nevypadalo, že si s vámi hrají jako kočka s myší. Rádi se obracejí na ostatní, když něco nejde podle plánu, a jsou schopní vás odkopnout ve chvíli, kdy dokončí to, co začali.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 6

Vodnář

Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu dávají lidem falešné naděje, a to hned na začátku. Když ale přijde čas, ustoupí od své nabídky a vy se pak budete cítit opuštění a sklíčení. Jsou extrémně falešní a dokážou totálně rozbít vaši duši na kousíčky ještě předtím, než budete mít příležitost se ze všeho vzpamatovat.

Tip na video: Jak to letos budou mít jednotlivá znamení s financemi?

Video placeholde

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 6

Štír

Štíři jsou považováni za největší hráče z celého zvěrokruhu. Jsou velmi chytří amanipulativní, a proto mohou využít vašich emocí k tomu, aby sehráli jakýkoli plán, který před nimi stojí. Je těžké setřást kouzlo Štíra, protože jsou opravdu velmi charismatičtí. Tito lidé se vždy postarají o to, aby vyhráli jakýkoli boj.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 6

Ryby

Ryby jsou sice velké citlivky, ale dokážou hrát svoje hry. Zejména pokud jde o peníze. Pokud jim půjčíte peníze, budou to považovat za dar, peníze si nechají a nikdy vám je nevrátí. Budou neúnavně bojovat, aby si našly cestu, jak zabránit tomu, že by je nakonec skutečně musely vrátit, a dokonce v sobě najdou spoustu agresivity. Rozhodně ale necouvnou.

Tip na video: Jak na tom letos budou jednotlivá znamení zdravotně?

Video placeholde

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 6 / 6

Býk

Tvrdohlavá povaha Býků je často přiměje dělat nezvyklé věci a získat vše, co chtějí. Ať už s vámi musí hrát a něco předstírat anebo s vámi bojovat, nic jim nezabrání v tom, aby se jim jejich přání splnilo. Také jsou vždy na prvním místě, pokud jde o jejich pocity, a proto neváhají říkat pravdu. Což je na jedné straně pozitivní, ale na druhé straně to může druhé ranit, pokud chybí dostatek diplomacie.

.
. | Zdroj: iStock